Saturday, February 25, 2012

4 syarat pakai tudung dengan sempurna - Ustaz Don

Assalammualaikum

   Tadi blog walking terjumpe 1 viceo ceramah dari Ustaz Don yang bagi aku sangat2 penting buat kita semua terutamanya bagi kaum perempuan. So aku nak share dengan korang lah. 



Bile aku dengar sedikit sebanyak sedar lah jugak. Perlahan2 berubah tak pe kan. Syukur dapat pengajaran. Tutup ape yang sepatutnya jadi hak milik suami kita akan datang. Semoga kita dipelihara :)


8 comments:

  1. Saya memang suka semua video dia. Dah buat koleksi dah :)

    ReplyDelete
  2. banyak version tudung ya, ustaz Don pun tahu..hehhe.

    ReplyDelete
  3. ok.. sekarang kita tau,
    tudung tajima tu yang ada
    dok kelebiaq kat tepi muka :D
    heheheh

    ReplyDelete
  4. ilmu yg brmanfaat...tq

    ReplyDelete
  5. perlahan-lahan berubah. insyaALLAH :')

    ReplyDelete
  6. ustaz don ni bagus sbb dia boleh tarik ramai org untuk dengar dia. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi