Friday, February 3, 2012

4 blog personal pilihan

Assalammualaikum..

   Tak de keje. Nak share dengan korang blog personal yang bes bagi daku lah. Daku suke singgah bace entry dorang. Opss. Ini bukan entry bodek hokeh. Just sharing personal blog yang daku rase korang patut pegi telek2

Blog sis rara bes. Daku tak penah miss lagi ot komen & bace entry die. Tak tahulah kenape. Start die tak kawen lagi sampai dah kawen bes je. Btw cantik ok akak ni. Baik pulak. Tak sombong


Kak Liza. Selalu jugak stalk blog die hihi. Sebab suke dengan care die style die.

Baru je jumpe blog die. Suke sebab banyak cite pasal personal die yang tak bape nak berat sangat hee


Blog die sentap ma. Suke weh sentap2 ni. Ayat die pedas jugak. She was mysterious. 


Nak bace blog dorang sile tekan je header tu hokeh. Sambil2 tu buat hobi baru buat kawan. Blog personal orang lain pon boleh tahan ape. Kite je yang tak perasan kan. Tata

15 comments:

  1. Suka jugak blog rara..best..
    Yg lain tu belum kenal lg..kena terjah lepas nie..

    ReplyDelete
  2. akq memg suke review blog2
    hehee
    best2 :D
    nak trjah

    ReplyDelete
  3. slalu jenguk blog sis rara..

    siyes cntik..coz pernh tgk time weedingnya..

    p/s: akk jemput join ea lau ada masa..

    http://nusha1706.blogspot.com/2012/02/contest-duit-vs-mimpi-by-yui-eza.html

    tq ^__^

    ReplyDelete
  4. woahhh. Bile blog aku nak direbiu ni. Har har har

    ReplyDelete
  5. erk! saje saje klik.ngat nk cr kenalan baru.tgk2 ada header akk.oppsss cm kenal.hehehe.thanks jiha.terharu neh.

    ReplyDelete
  6. "cite pasal personal die yang tak bape nak berat sangat hee"

    cmne tu? hehehe

    btw thanks ye jiha, review blog lea. patut pelik td ade komeng ckp dtg dr blog jiha

    hihi

    ReplyDelete
  7. rajin cik jiha yer..akan diterjah skrg! :D

    ReplyDelete
  8. 2 dari atas tak kenal , 2 dari bawah tu kenal lah jgk , hehe .

    ReplyDelete
  9. bile nk promote blog sy plak ? eh eh tetibe :PP kih3 nti g terjah blog mereka2 itu ^^

    ReplyDelete
  10. bila la ca nak jadi blogger yg dinanti2kan entrynya.hik3..masih lemah bab menulis entry la.. :(

    ReplyDelete
  11. blog rara mmg best.. yg lain nt akak terjah.. :)

    ReplyDelete
  12. Empat2 tak pernah pergi lag dan akan terjah sekarang juga! Thanks for sharing!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi