Tuesday, March 12, 2013

Promosi Bulan Mac Pembelian Rumpai Laut Colagen

Assalammualaikum..

ENTRY MELEKAT!!

   Alhamdulillah dengan limpahan rezeki yang dikurniakan aku nak buat promosi bulan Mac untuk pembelian rumpai laut colagen (PMC) ni.

GRED AA (Kuning)

2 peket/200g : RM15 


GRED AAA (purple)
2 peket/200g : RM35 

**Termasuk postage!!

Siapa cepat dia dapat. Offer akan dibuka dari 5/3 hingga 12/3!

Bagi yang berminat boleh contact aku terus 

Text/call : 013-4291922
email : najihahnurfarah@yahoo.com


- testimoni pengguna rumpai laut colagen boleh baca disini

- cara penggunaan & masak rumpai laut colagen boleh baca disini

7 comments:

  1. wah promosi besar2an ni... ^_^ semoga mendapat sambutan adik...

    ReplyDelete
  2. Saya dah pakai collagen ni, mak saya beli dgn kwn dia. Mmg terbaik, muka jd fresh dan licin! :)

    ReplyDelete
  3. akak teringin jugak tp bab kena masak bagai tu yg malesssssss skit.takde ke dalam bentuk cream ke masker ker.. kekekeke. nak senang jer kan??

    ReplyDelete
  4. kalau wanita mengandung leh guna tak?aishh selama ni tak pernah cuba lagi tapi bebudak lain dok kata bagus.. rasa macam nak cuba

    ReplyDelete
  5. lama tak menyinggah sini... Dah jadi businesswoman tuan rumah ..:)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi