Wednesday, March 27, 2013

Pengalaman Membeli Di Zalora Malaysia

Assalammualaikum..

    Hai kali ni aku nak review pengalaman aku membeli di Zalora Malaysia ni. Hari tu aku ada dapat voucher RM50 dari Zalora. So aku yang baru pertama kali nak membeli di Zalora ni kekok sikit sebab aku tak tahu procedure dia.

   Aku tak tahu nak beli apa last2 aku decide beli beg. Pengalaman aku membeli di sini :

  • senang communicate dengan team Zalora. Aku tanya macam2 pasal benda ni & dorang sangat membantu aku. Thanks Zalora!
  • pernghantaran sangat cepat! Semalam aku order hari petang dah dapat
  • sangat puas hati
  • kualiti barang (beg) sangat best & puas hati

    Kalau dulu aku ada baca entry yang mengatakan  Zalora ni ada problem macam2. Sekarang aku rasa dorang dah upgrade service dorang. Yey aku eksited sangat nak pakai beg dari Zalora. Thanks Zalora! Mungkin lepas ni aku akan shopping lagi di Zalora. 


12 comments:

  1. muja baru dapat compact powder yang muja guna voucher tu hari ni,, puast hati sangat,, hehe

    ReplyDelete
  2. nanti kita pun rasa nak bershoping dekat sini :)

    ReplyDelete
  3. rasanya memang dia dah upgrade.tu yang bagi voucher kat banyak blogger untuk bagi positive review untuk diorang. so that tarik customer balik. tapi namee serik sikit ah. hehe

    ReplyDelete
  4. dulu zalora ada masalah penghantaran, macam orang kata dah sebulan still tak dapat brg.. glad now dah ok.. bole shuping2 !! :D

    ReplyDelete
  5. mungkin tu dulu kot servis tak berapa bagus...skrg da upgrade kot...pernah jgk order kat zalora ni...paling lewat pun 2 hari la barang sampai..:D

    ReplyDelete
  6. mcm na nak dpt voucher RM50? buleh share?

    ReplyDelete
  7. really?? kali ni review best psl zalora.. ok, nk try sekali beli..

    ReplyDelete
  8. lawa la bag tu..
    eka pun cam takut nak beli sejak kisah2 sblum ni

    tapi bila dgr banyak yg positif.. nak cuba gak ar.. hehe

    ReplyDelete
  9. akk xpenah beli.heee.tp sblm ni akk selalu dgr feedback xbaik.hee.nasib jiha beli ok.

    ReplyDelete
  10. akk pon tak sbr nak shoping situ..hihi

    ReplyDelete
  11. haah sebelum ni memang banyak orang komen pasal servis dorang.tapi kalau dah ok, boleh la pegi beli sekarang jugak

    waaaaaa~

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi