Monday, March 11, 2013

Breast Cancer

Assalammualaikum

   Nothing much to say. Kawan2, doakan nenek saya selamat & cepat sembuh dari breast cancer ya. Saya mintak maaf sangat2 tak dapat nak bw, balas komen & jejak kalian semua sebab terlalu banyak benda yang saya kena buat. Nanti bila2 free saya terjah semua ya.

 
nenek saya yang pakai tudung hijau tu

Allah takkan turunkan ujian kepada hambaNya kalau Dia tak sayang kita.


Hoping for the great miracle for her. Amin. Dugaan ini paling berat buat saya. Im not staying together with my family. I was stuck in the college struggling for my studies. Everythings. Menangis sorang2. Sama2 doakan nenek saya ye. Terima kasih

13 comments:

  1. Kakak doakan supaya nenek adik cepat sembuh ek.... In Shaa Allah... Amin...

    ReplyDelete
  2. Segala galanya xmustahil dengan bantuan Allah.. semoga bertemu kesembuhan yer buat nenek awak..

    ReplyDelete
  3. sabar yee dear...dugaan semua ni...elya doalan nenek awk sembuh ya

    ReplyDelete
  4. Lia doakan nenek jiha sembuh. Aminn. Kuatkan hati dan jangan sampai pelajaran terjejas.

    ReplyDelete
  5. moga semuanya selamat-selamat saja. doakan yang terbaik utk dia okay?

    ReplyDelete
  6. Syafakillahh..semoga nenek cepat sembuh.sama2 kita doakan. La yukallifullahunafsan illa wusaaha. :)

    Saya baru pindah ke wordpress.jom tgk blog baru saya.tinggalla sebutir dua komen.hehe ]

    http://mindafahmi.com/?p=422

    ReplyDelete
  7. insyaAllah... Semoga semuanya selamat ye :)

    ReplyDelete
  8. Insha Allah semua nya baik2 jer. Allah tue Maha Penyayang lagi Maha Pengasih :)

    ReplyDelete
  9. Jihah.. saya bg awk link ni, awk try laa ikhtiar.. saye pun baru beli just for pre-caution..

    http://b17nitrilosides.blogspot.com/2008/05/10-step-diet-cancer.html

    http://b17nitrilosides.blogspot.com/2008/05/apricot-kernel-recipes.html

    In Shaa Allah.. try dulu..

    ReplyDelete
  10. semoga nenek cepat sembuh.. jgn nangis2 yer dik.. sabar

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi