Monday, July 2, 2012

Yummy - Melting with these foods!

Assalammualaikum..

    Malas taip panjang2 nak kasi korang cuci mata terliur semua dengan makanan2 ni. Awwwww nak sangat2. Craving craving craving

yummy 1 : Brownies

Yummy 2 : Rainbowcake


Yummy 3 : Macaroons


Yummy 4 : Iced Coffee Latte


Yummy 5 : Rainbow Cupcakes


Yummy 6 : Chocolate Ice cream



semua yang manis2 elok lah tu. Aww yummy!

17 comments:

  1. nasib baik saya tak suka benda manis..kurang lah terliurnya..hehe

    ReplyDelete
  2. nasib baik saya tak suka benda manis..kurang lah terliurnya..hehe

    ReplyDelete
  3. aoiiii kek!tak menahan nk tgk!!!

    ReplyDelete
  4. kalau time puasa awak publish benda ni, ada kemungkinan saya akan merajuk tak masuk blog ni da.hahahahaa :P

    ReplyDelete
  5. datang angin nak makan banyak, yg manis2 cenggini memang dibedal je. tapi, bila datang angin nak diet, terpaksa pejam mata je lah. hewhew :D

    ReplyDelete
  6. manis elok untuk beri tenanga..heeeee, tetiba sahaja..

    ReplyDelete
  7. oh cakeeee.. suka!

    btw bru je follow awak. salam kenal :)

    ReplyDelete
  8. tak suka makanan manis, sekali sekala teringin kena cari he3...

    ReplyDelete
  9. wah.. baru bfast da jadi lapar balik da ni.. nyum2.. :)

    ReplyDelete
  10. alamak da terliur da... nak macaron tu,

    ReplyDelete
  11. mihahahahahha....menetes ayaq liuq kat keybordd!!

    ReplyDelete
  12. sedapnye sis..telan air liur sy nengok

    ReplyDelete
  13. ok fine..

    sangat terliur..mana mau cari neh malam2....hehhehe

    ReplyDelete
  14. semua penah mkn kecuali rainbow cake.. yummy!!

    ReplyDelete
  15. psst, nt g rumah rara, akak amik nek kete eh.. tu pun klu akak berani.. ahaks..

    ReplyDelete
  16. sy sebenarnya teringin sgt macaroons :( emmm nak beli tak terbeli2 lagi.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi