Sunday, July 1, 2012

Majlis resepsi Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer

Assalammualaikum..

    Galak betul aku up entry hari ni. Jom tengok gambar majlis resepsi Irma Hasmie. Suka!!

baju irma. Simple & ohsem kan



kacaknya..


cuba tengok betul2 mereka macam kembar kan.

    Ape yang aku suka tentang kawin mereka ni?
  • Baju nikah,tudung & baju sanding semua yang menutup aurat. Suka & suka. Jarang artis ni nak buat macam ni. 1st time aku tengok artis kawin complete macam ni
  • majlis yang super simple. Baju irma pun simple je. HD ohsem lah
  • mekap cantik!
  • sama padan sama cantik
  • kisah percintaan mereka yang sangat tak dijangka. Jodoh dari Allah. Bertemu di Mekah
   Ok then boleh terus tidur mimpi kawin indah macam ni aww. Btw kredit gambar & kalau nak tengok lagi banyak gambar kat sini ye Beautiful Nara, The Kliker Photog & Klhive

10 comments:

  1. tu lah kan.. sonoknye tgk irma kawen.. jumpe JODOH pon kat MEKAH. wahhh indahnye takdir Allah utk diorang.. moga kita pon cmtu ^___^







    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. comel irma hasmie ni sebenarnya.. apa la nabil tu..hehe

    ReplyDelete
  3. memang sepadan sangat diorang..suka tengok !

    ReplyDelete
  4. aah..btul3..suka cara dia,memang simple tapi best ja tgok..smoga kita smua dlam redhaNya..aminnn

    ReplyDelete
  5. mmg cntikla dear..comel sgt mereka ni.

    ReplyDelete
  6. tumpang hepy ble tgk irma sgt hepy dr riak muke beliau tu....she deserve it...hrp, saye juge...hehe :)

    ReplyDelete
  7. mcm fairy tale pun ade kan..? :)

    ReplyDelete
  8. sgt cemburu melihat mereka
    moga berbahagia

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah seronok tgk irma n reza! jodoh mereka berdua..lagipon sama cantik sama padan! sesuai sgt2..

    ReplyDelete
  10. sukanya lah!! hehe. doakan diorang bahagia hingga akhir hayattt :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi