Monday, July 9, 2012

Wedding Irma Hasmie & Redza- Reception 7 July

Assalammualaikum..

   Kan aku kata wabak kawen irma ni tak habis lagi. Sempena aku baru update ni meh aku share dengan korang gambar resepsi kawen irma belah lelaki 7 July hari tu. Oh kredit gambar kat Moment Effect. Sweet2 je kaler baju mereka kan.

hensem tak hensem



   Lagi gambar sila ke page yang aku mention kat atas tadi tu. Aku sure mesti korang tak jemu tengok kan. Ok then. Bye

p/s : irma mekap ke tak ke sama je. Nak jugak please :)

19 comments:

  1. sweet je pasangan pengantin ni..pandang tak jemu...sejuk mata memandang...suka suka suka!!

    ReplyDelete
  2. alamak cantek nye penganten... ;)

    ReplyDelete
  3. suka tgk jgk. comel sgt dorg nih

    ReplyDelete
  4. huhu..agreed!irma mmg natural beauty :)

    ReplyDelete
  5. baju irma sgt cantik kan.
    sopan sgt

    ReplyDelete
  6. so sweet.. sama cantik dan sama padan

    ReplyDelete
  7. comel kan depa berdua.

    lama cik en x terjah blog kawan2 cik en ni..nak tau sebab pe.. kena tengok entry ini
    http://www.nurfuzie.com/2012/07/kovensyen-kecemerlangan-diri-dvs-2012.html

    ReplyDelete
  8. Orang yang dah kawin lama pun suka tgk gambar irma kawin ni kan pulak anak dara kan, lagi la pasang impian nak kawin :)

    ReplyDelete
  9. jeles sgt dgn irma.. hubby dia hensem, kacak bergaya.. auwww~

    ReplyDelete
  10. cantik kan..untung irma..hurmmm..balik balik umrah terus kawin..akak tah bile la..huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi