Wednesday, July 4, 2012

Radiusite - Shawl sesuai untuk tunang & nikah

Assalammualaikum..

     Banyak pulak keyword baju nikah tudung tunang naik kat blog aku. Oleh itu aku cadangkan korang pilih & beli kat Radiusite ni. Tadi aku ternampak Radiusite post shawl. Dan aku tetiba jatuh hati sangat dengan shawl mereka yang 1 ni. Jom tengok sini. Aku cadangkan kalau sape2 yang nak tunang & nikah ke amik shawl kat Radiusite tu. Cantik! Harga pun memang patut la sebab cantik. Tak pelah mahal sikit pun. Kualiti terjamin.

Shawl Shasmeen Sakura 





Shawl Shasmeen Design Ika



Cantik kan? Nak tengok lebih banyak lagi pilihan boleh la pegi ke Facebook Radiusite ni. Mesti terjuling2 mata korang tengok shawl2 ni sebab cantik sangat.

p/s : tak dinafikan perasaan ingin bertunang itu semakin membuak2. Haha!


Kalau nak share silekan..Like juge

15 comments

July 4, 2012 at 11:37 AM  

mmg cntik!!

July 4, 2012 at 12:04 PM  

cantik...model yg pakai tu secocok aje dengan muka dia... :)

July 4, 2012 at 12:18 PM  

cantik kan.tp x mampuuuuu~

July 4, 2012 at 2:13 PM  

Hai saya ada jual Running Man tshirt RM35.. Pre-order sehingga 7/7/2012.. Kalau sudi singgahlah sini!
http://prettyheisei.blogspot.com/2012/06/pre-order-running-man-shirt.html

July 4, 2012 at 2:27 PM  

cantik kan shawls tu....

erm...sama la membuak2 je nak bertunang tp ntah bila

July 4, 2012 at 4:26 PM  

hahahaha.. baju nikah tudung tunang..hehehe

July 4, 2012 at 4:31 PM  

cantikkk. try tgk kt beadmeplease. situ pon cantik :) nway, salam kenal..

July 4, 2012 at 6:11 PM  

cantik lah siyezly!
psstt btol2 rse excited nk bertunang so dpt la pkai shawl cun ni hehe

July 4, 2012 at 9:07 PM  

tengok mmg cun.nak pakai tu xreti dan mesti tak cantik kat kepala sendiri...hihihi~~

July 5, 2012 at 1:26 PM  

cantik sgt!!!

July 6, 2012 at 11:42 PM  

cantik gila semua tudung2 tu :)

September 3, 2012 at 9:04 PM  

mmg suke gile shawl sakura tu. tp bile pkir2 nk pki g mana. nk btunang or nikah lmbt lagi. hadehhhh :P

November 6, 2012 at 2:26 PM  

salam..tumpang lalu tuan tanah. Untuk shawl cantik and lepas ni akan ada patch lace shawl boleh visit hijabandsuch.blogspot.com. Thanks!

November 16, 2013 at 2:59 PM  

cantik..... wife suka

November 16, 2013 at 3:00 PM  

cantik

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi