Sunday, July 15, 2012

SUKMA & Accident

Assalammualaikum..

    Jumaat hari tu aku pegi kuantan. Niatnye nak tido umah akak aku & tolong die kemas barang pindah umah baru. But then abah plan nak pegi tengok sukma. Aw. 1st time tengok sukma live nyah. Teruja sekejap kat situ. Tapi kan sebelum sempat aku ke stadium darul makmur tu tetibe terlibat pulak dengan kemalangan.

    Alkisah abah nak belok masuk ke stadium tu then ade 1 kete viva yang sangat pandai ni pegi berhenti kat petak kuning & menyebabkan abah jadi sempit nak masuk. Time tu dah la jem. Tetiba elok slow2 abah nak masuk then ade 1 moto laju nak mampus terus langgar kete. Kau tahu aku rasa macam nak terberak terkedu kat situ. Takut!!

    Nasib baik tak de ape2 luka teruk kat mamat tu. Orang ramai berkumpul dah kat situ macam nak serang abah. At last tuan punye kete viva yang pandai tu bersalam dengan abah mengaku salah die. Kesian aku tengok mamat tu terduduk tepi longkang sakit lutu gamaknye. Abah tanye ok ke tak die cakap ok then abah pegi lah dari situ. Hasilnya. Plat kete abah bersepai, depan kemek. Puyo seram



   Dah siap buat baru terus pegi stadium tengok acara olahraga.



ok tersnap gambar sendiri pulak haha
   Then belah malam sambung tengok acara final olahraga. Ramai pulak yang datang. Bes woo sebab aku sokong classmate adik aku yang masuk acara 1500. Menang pulak. Wee





   Petang sabtu tu pegi SUKPA pulak tengok gimnastik. Acara paling aku suka. Aww seksi nyah adik2 ni dengan baju merelip2. 




   ok lah tu. Last but not least. 


    Datang kuantan semata2 tengok sukma. Menyokong sukan mesia ni. Haha. Kebetulan acara berbasikal lalu pulak celah2 hutan dekat umah baru aku kat Kemasul tu. Btw aku tengok atlet2 ni boleh tahan jugak. Lagi 2 tahun kat perlis. Jang pa yang dok sana pi lah tengok. Free

p/s : Atlet Terengganu yang menang lari berpagar Muhd. Ajmal Aiman tu hensem lah. Haha

9 comments:

  1. Laaa pegi ktn x sggah umah. huhuhu

    ReplyDelete
  2. huish..nasib baik lah driver viva tu mngaku salah.

    ReplyDelete
  3. nasib baik lah pemandu viva tu akui kesalahan dia

    ReplyDelete
  4. nasib baik tak teruk.

    Yeahh, Terengganu tetap hebat!

    ReplyDelete
  5. jauh2 tgk adik2 main gimnastik
    tgk saye je ckup
    saya pon atlit gimnas gak
    kikikik :P

    ReplyDelete
  6. ok sangat semangat ko satu family tengok sukma.. bagus la maju sukan untuk negara #tibetibe

    ReplyDelete
  7. wah semangat pegi tengok sukma erk. bagus2. :D

    ReplyDelete
  8. dh biasa dh kalau tersnap pic sendiri.hehehe

    ReplyDelete
  9. ohohoi..seronoknya dia tengok sukma!!!!!! :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi