Wednesday, March 7, 2012

Thai Cuisine - Lunch Promotion At L'apprenti UPM

Assalammualaikum


ENTRY MELEKAT SAMPAI RABU DEPAN

    Aku nak promote kat korang ni. Kawan2 kosmate aku masak untuk Thai Cuisine. Ok that 1 adelah 1st event kitorang untuk subjek ni. Jom tengok brochure bawah ni.


Ok kat bawah ni gambar menu yang kami sediakan untuk Thai cuisine
Bubur Pulut Hitam

mango sorbet

Appertizer : Fish cake & Papaya Salad ( somtam

Soup : Tomyam Soup

Main Course : Green chicken curry with rice and fried vegetables
   Rm 25. Ade 5 course dari appertizer, sup, main course, sorbet sampai dessert. Kalau tak nampak menu ape yang kitorang sediakan bole tekan brochure tu besar2 okeh. Meh datang ramai2 for sure korang tak kan nyesal sebab yang tukang masak ni semua nya hebat2. Kalau nak jumpe aku pon bole kat situ hahaha. Opss terlebih sudah. Oh btw korang kene rase mango sorbet tu. Sedap sangat

   Minggu depan event untuk masakan Greek pulak, then Itali then Bugis. Setiap kali event aku akan promote ok. Btw kalau agak2 teringin nak try bolehlah inform aku kat sini ye. Thanks.Ajak kawan2 lain bagi meriah.

p/s : hari ni name aku pemes betol. Berkat dari orang kutuk aku kot.  Alhamdulillah

9 comments:

  1. wahh best ni tiap2 minggu ada event macam2 masakan..

    ReplyDelete
  2. Cantik!..Kagum orang yang menghias makanan camni.

    ReplyDelete
  3. ala..sampai kul 2..xsempat.dinner xde ke..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh macam best je leh makan makan sedap

    ReplyDelete
  5. wa, sedapnya. cantik2 hiasan makanan tu!!:)

    btw, orang nak kata apa pun. biarkan aje ok :)

    ReplyDelete
  6. 2 hari lepas dah pergi banquet. Baru perasan akak punya fakulti ada juga dekat situ. Jauhnyalah. Nak try tapi ehem ehem. Tak ada transport. Huehue

    ReplyDelete
  7. wah, mango sorbet tu memang nampak mengiurkan..kehkehkeh...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi