Sunday, March 25, 2012

Irma Hasmie : Bidadari cantik dihari pertunangan . Subhanallah.

Assalammualaikum..

     Semalam Irma Hasmie tunang. Subhanallah tak berkelip aku tengok gambar die. Cantik sangat. Ditambah pulak dengan dress yang hatta dolmat buat lagilah bertambah2 cantik. Oh btw aku suka warna dress die. Lembut je. Ape pun aku rasa sangat2 bertuah tunang die. Jom tengok gambar


Credit to hatta dolmat for the pictures





Credit to the kliker for the pictures





Ok nak tengok gambar lagi banyak boleh pegi sini the kliker

    Aku kagum sangat dengan irma ni sebab beliau berhijrah terus berhijrah. Paham tak maksud aku. Bukan macam certain artis yang on off. Lagi berseri2 aku tengok die ni. Diana Amir pun same. Ape yang aku suke pasal gambar tunang2 die ni?

  • gabungan baju & selendang yang menutup aurat
  • very light mekap
  • tak tunjuk pun tunang die kat situ. Ade tu lagi makin nak tayang kan
  • cantik!
   Ok done. Aku rase macam nak menangis tengok betape cantiknye ciptaan Allah ni. Subhanallah. Semoga berbahagia sehingga ke syurga. Time kawin nanti mesti lagi2 cantik. Tak sabar!

31 comments:

  1. gojes kan! memang cun melecun.. tak sabar gak nak tunggu wedding die julai nnt :)


    cik najihah buat la theme macam ni..heee

    ReplyDelete
  2. baru tahu yg irma bertunang. memang cantik sangat! :)

    ReplyDelete
  3. mmg cntik gilaaa baju dye. aduiii nak jugakkkk. huhuhuhu :D

    ReplyDelete
  4. memang comel sangat irma ni...same macam diana amir,..makin hari makin comel bila bertudung..

    ReplyDelete
  5. cun!!! nak hatta dolmat jgk!! eehehe

    ReplyDelete
  6. Beautiful! Kombinasi kaler yang light & soft.. Sejuk mata memandang.. Syabas Hatta Dolmat! ^^,

    ReplyDelete
  7. irma sgt ayu n manisssss.. bertuah sape dpt irma..

    ReplyDelete
  8. Salam.. Semoga hijrahnya bawak dia ke hidup yang lebih baik..

    ReplyDelete
  9. tahu pasal ni bila kak wardina post kt twiter.mmg cantikkkkk sgt Irma.
    alhamdulillah,ikut landasan islam.
    moga cepat ijab kabul.

    ReplyDelete
  10. suka dgn dia...

    terima kasih dtg ke blog akak

    ReplyDelete
  11. ORG DH CANTIK PAKAI BAJU YG CANTIK BERTAMBAH2 CANTIK..HEHEHE

    ReplyDelete
  12. btol2...mmg cantik sgguh...ska bju dia tu...cntik wrna dia...=)

    ReplyDelete
  13. @CikPuan Azizah

    tu la wedding die lagi gempak kan..
    insyaAllah kalau ade rezeki hihi

    ReplyDelete
  14. @♥ Cik Zack ♥

    kan2..teringin pulak. btw hatta dolmat yg reka mmg bes

    ReplyDelete
  15. @syafiqakarim

    yup..berlandaskan islam insyaAllah berkekalan

    ReplyDelete
  16. cantik sgt2 !! :) suka tengok Irma ni :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi