Friday, March 30, 2012

a guy with his left hand playing guitar

Assalammualaikum

   Aku nak share dengan korang bakat salah seorang kosmate aku ni. His name was Siau Kah Ming. Mase time kelas Ob aku die main gitar. Dan aku kagum sebab die kidal act. Dah 2 tahun 1 kelas baru aku perasan haha. Meh tengok. Ade 2 rhythm die mainkan




Autumn In My Heart punye rhythm kan?Sory sebab kualiti tak bes tengah terpegun haha. Enjoy

7 comments:

  1. bes..=) cik lynn pn kidal gk... ;)

    ReplyDelete
  2. teringin nak belaja main gitar jugak..tapi x reti la..hoho

    ReplyDelete
  3. bunyi gitar tu best sangat<3 pandai betul dia main,dah la pakai tangan kiri pulak tu :) lisa suka bunyi gitar..hehe :)

    ReplyDelete
  4. wewittt...
    ayah kite reti la main tgn kiri
    haha

    ReplyDelete
  5. wah2 boleh challenge man kidal! hehe :)

    ReplyDelete
  6. wahh nak ganti man kidal ke ni..hehe :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi