Wednesday, March 7, 2012

jiwang band dulu kala

Assalammualaikum

    Alhamdulillah event aku untuk Thai Cuisine berjalan dengan jayanya. aku akan cite detail pasal pengalaman 1st aku dalam hidup serve guest for real hokeh. Ni aku nak share dengan korang band2 zaman dulu kale. Zaman 90'an dulu tu. Korang layan? Kalau tanye aku konpem aku layan. Lagu mereka zaman dulu2 kala best lah ok. Tak de merepek meraban macam lagu2 skang ni. Opss!

    Jom sini aku refresh balik kumpulan2 zaman dulu yang aku suke sangat lagu die. Tangkap leleh ma.





   Tu antara band yang aku paling minat lah. Nak2 spring, mega ngan exist. Woho. Kalau karoke pun bes. Dulu2 nye lagu bes sebab layan je lagu die. Dah la sedap je telinge ni dengar. Korang cane plak? Suke? Meh share dengan aku kumpulan yang korang suke. Sebelum tu jom layan lagu2 yang bikin lentok.


Butakah cinta

Janji Padamu

Ok la tu kan. Malas nak cari dah. Nanti karok same2 ok hihi. Btw thanks for still stay around visiting my blog even tak selalu update. :)

39 comments:

  1. pehhh fara.. tak boleh la.. sentimental lagu2 ni semua.. haha.. paling shera suka medicine-tika dan saat ini.. mmg layan.. hehe..

    ReplyDelete
  2. semua best best. sampai sekarang, suka dgr lagu lagu diorg lagi. exists, mega, wings, slam. memang layan perasaan lah.hehe. :D

    ReplyDelete
  3. lagu rock lama memang berbeza dengan lagu sekarang..kekal dihati..

    ~~~keunggulan cinta dari sinar mata..lalalalala~~~

    ReplyDelete
  4. Niena pun still layan lagi lagu-lagu nih .. terbaek kot !

    lagi2 uk's, umbrella, screen, scan .. aish , memang membuai hatilah .. =)

    ReplyDelete
  5. ayu suke exists je dulu..

    jesnita,
    alasanmu,
    kahkah :D

    ReplyDelete
  6. suke lagu dulu-dulu,, kalau tega frust tu memang boleh menonggeng kalau dega lagu cinta dulu-dulu ni,, lirik macam ade kene mengene je,,

    ReplyDelete
  7. mmg best feeling lagu2 lama nih. haha.

    exist alasanmu bestt!!
    haha

    ReplyDelete
  8. dik, akak paling suke lagu manisnya rindu dari SLAM.. nt kite karok lagu ni yer!!!

    ReplyDelete
  9. smpai skg disukai..

    dgr suria byk lagu cmni.

    ReplyDelete
  10. lagu feveret Janji padamu _exist

    ReplyDelete
  11. suka dgn exist je. hehe lain2 tak berapa minat, n_n

    ReplyDelete
  12. ni semua lagu tangkap leleh nie..hehe

    ReplyDelete
  13. huihh, betul2 rock jiwang. hehe. bff namee suka sgt dengar lagu macam ni time jiwang. hehe.

    ReplyDelete
  14. lagu lagu mcm ni, mmg sesuai untk dijadikan lagu karok. senang nk bawak. hee

    ReplyDelete
  15. ninie suka sangat2 layan rock jiwang ni..agy2 time malam..syahdu je rasa =D

    ReplyDelete
  16. tangkap leleh beb!

    PEREMPUAN INI TIDAK MENANGGALKAN MEKAP SELAMA DUA TAHUN!
    http://pulsowanie.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. alahai , budak2nye muka grup exist . hik3 . alamak , x layan jiwang tapi masa kecik2 dulu penah minat spider jup . hafal abeh lagu aladdin . gosok jangan x gosok . lol :P

    ReplyDelete
  18. @Cik Lia Lomi

    lagu sekarang mostly banyak yg x bes huhu

    ReplyDelete
  19. @CIK YAYA'NA

    aah tahu xpe..macam tau2 je kite tengah frust hihi

    ReplyDelete
  20. @lisa

    waa bole buat kelab peminat exist ni hihi

    ReplyDelete
  21. @Namee Roslan

    ni sume lagu tangkap cintan namee..hihi

    ReplyDelete
  22. hee..ada je yg masih melayan lagu2 dorang ni kan...:D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi