Monday, March 5, 2012

MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER!

Assalammualaikum

nak join tekan header ni

Bes jugak segmen ni. Dapat aku kenal makwe2 & pakwe2 blogger yang hebat2. Ok pilihan aku :


To be honest he was my idol my inspiration for both in blogging & study passion. Aku memang nak menuntut cara kegigihan beliau belajar dari beliau dip sampai PhD skang. Siyes memang sangat2 jarang ade blogger macam beliau hokeh. Adorable! Abg eq, teringin nak jumpe for real lah hee



She was so brilliant with her words. Aku kagum dengan entry2 beliau. Tak penah tak bagi advice & keep on supporting other. Thats namee. 


Aku suke bace sebab entry beliau sentap2. Even sentap aku lagi suke bace. Even ade sikit2 blue ade moral dalam entry die. Sory bro jangan marah oke :)

    Dah tu je. Aku nak ingatkan. Aku pilih blogger2 ni semua bukan sebab nak kipas ke ape. Tapi sebab aku rase dorang memang layak dapat title tu. So tak payah nak busuk sangat mulut tu ye sayang. Sekian. 



   

10 comments:

  1. each blogger tu ada strength diorg yg tersendiri...Yg penting dalam santai dpt sampaikan info yg baik..drpd glamer sbb entry yg bukan-bukan

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan Mak dara ini ya.. Wahhhh semua blogger blogger hebat dan pastinya mak akan terjah mereka semua nanti.. Semoga mereka dan anda berjaya dalam dunia blog ni ya..

    nantikan entry istimewa dari Mak dara esok khas untuk yg telah menyertai segmen ini =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Najihah,
    terima kasih sebab makwe abg eq ni calonkan abg eq utk segmen Kak Adza ni.hehe
    Insyaallah, ada rezeki kita boleh jumpa kat UPM. abg eq kat medic, mungkin susah nak jumpa sebab fakulti jauh.
    tapi once in a while abg eq masuk main campus pergi cimb, koperasi...kalau nampak tegur je ok. ramai dah blogger tegur abg eq kat upm...
    all the best to you. belajar rajin2 ok.

    ikhlas,
    abg eqbalzack

    ReplyDelete
  4. abg eq mmg superb blogger.. akak admire beliau.. :)

    ReplyDelete
  5. nak terjah blogger2 hebat neh..;)

    ReplyDelete
  6. waa..mcm best je...nak join jugak la..

    ReplyDelete
  7. blog namee roslan n ayeem memang best!

    ReplyDelete
  8. najihah...

    najihah selalu featured namee. terima kasih najihah. najihah adalah salah seorang blogger yg bersama dengan namee dr namee awal berblog samoai dah masuk umur setahun. terima kasih. :')

    i heart u jihah. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi