Saturday, March 24, 2012

blogger cantik yang bertapak kat blog aku

Assalammualaikum

    Hai semua. Tajuk entry aku malatop tak? Ni aku nak share link2 blog yang tak putus2 bagi trafik kat blog aku. Jom tengok sini

Beliau punye blog ni aku rase dah lebih sebulan blog die menapak kat nuffy aku. Thanks dear namee! Mulenye aku ingat die ni sombong tapi lame2 kenal so so humble. Tak sombong even tengah menaik sekarang ni.
Kakak kepada ex classmate bi aku cucu cik embun. Kak zoey ni terer mekap. 
Selalu komen blog beliau. Tak sombong
The most close blogger. Beliau sangat2 peramah & gila2 nyah. I sayang u lah kakak. Mulut banyak cam aku jugak haha
A very close friend or called kawan sampai mati aku since plkn. Nak date :(
Suke bace entry die. Hope kite dapat kenal lagi rapat :)

Aku suke blog beliau sebab entry beliau berdasarkan pengalaman. Pun baik dengan beliau
Hai kamu. Salam perkenalan :)
Salam kenal dari beliau juga :)

Kak aimi. Rindu blog die :)

    Thanks untuk blog2 yang kat atas ni. Aku harap sangat2 dapat jumpe mereka2 ini semua 1 hari nanti. Nak jugak jumpe :) . Thanks awak2 kat atas & semua. Oh btw silelah jenguk & follow blog mereka2 ni. Tak rugi pun berkawan even dalam alam maya still boleh close Macam aku dengan Kak Tina ahaks. 

tengah bosan. Tunggu mama lame sangat. Hai!

32 comments:

  1. owh, terharunya saya.. love u too la sayang... =)

    ~hug~~

    ReplyDelete
  2. alahai..yerke dear??

    xsure lak..hihi.tq jihah..lap u lbh la ..hihi..

    ikhlas,
    kak yui

    ReplyDelete
  3. hehehe..nak trjah la sume blog tu..

    ReplyDelete
  4. PECAH PERUT GELAK GAMBAR LAST TUH ! HAHA

    ReplyDelete
  5. alaa...nape sy tak tersenarai?

    majok la cmni

    sobs

    ReplyDelete
  6. cantik gambar tu, moga dapat kenal lebih rapat lagi...teringin juga nak jumpa blogger-blogger yang lain juga..heee

    ReplyDelete
  7. terbaik la yang! seronok kalau dapat jumpa real kan..

    ReplyDelete
  8. hairan ni...kenapa sy pun tak tersenarai...HAHA...:D

    > gambar last tu kenapa ? (^^,)

    ReplyDelete
  9. @Anonymous
    wah ingat anon mane tadi sesat hihi..
    welkem

    ReplyDelete
  10. @Syazwan Che Deraman

    opsss u bukan dlm kategori ni lah nyah haha

    ReplyDelete
  11. @Lea Isnawi

    ala jangan la majok..next time sy letak ye hihi

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech

    1 hari nnt kot haha..opss tengah bosan ye time harap maklum haha

    ReplyDelete
  13. tq makcikku sayang..haha.

    bertambah trafic belog aku sebab ko

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi