Thursday, March 15, 2012

Next Event - Greek Cuisine on 21 March 2012

Assalammualaikum

   Hari tu kat aku ade promote untuk Thai Cuisine kan. So untuk next event aku promote untuk Greek Cuisine pulak. Untuk lunch set kali aku rase memang sangat2 kenyang sebab ade 6 course semuanya dengan harga RM25.  Kalau kat hotel ni aku rase berganda mahal weh. Jom tengok sini hidangan yang ada.



Appetizer
Mushroom, Corn & Salad A'la Grecque

Soup
Shrimp, Tomato & Basil Soup


Lemon Sorbet
Made my me :)


Main Course

'En Papillote' Chicken with Pilaf Rice & Stuffed Eggplant

Dessert
Semolina Halvas & Lemon Yogurt Cake
Terliur tak? Btw ade lagi 1 act. Village bread tapi tak de dalam gambar sebab hari tu tak sempat nak amik gambar. Gerenti kenyang aku cakap sebab kali ni punye cuisine aku rase banyak sangat makanan nye.

    Yang Thai Cuisine minggu lepas alhamdulillah mendapat sambutan yang sangat2 baik dari guest. Majoriti puji & berpuas hati dengan masakan & layanan kami. ume neves lah 1st time. Jom lah datang ramai kat L'apprenti Restaurant UPM near Banquet Hall dari 12pm - 2 pm. 

p/s : next entry aku kongsikan resipi nak buat sorbet tu ye. senang je :)

7 comments:

  1. alahai dah tak dpt nak singgah. kelmarin dgn hari ni ade dtg upm. uhuk..

    teringin rase.. :D

    ReplyDelete
  2. sedapnya. alahai pandainya sis buat. :D

    ReplyDelete
  3. wah... hari rabu eh? Insyallah... kalau berkesempatan kita pergi ye? Dahlama sangat tak makan kat sana pun.

    ReplyDelete
  4. wahh...nampak sedap je semuanya ni..berbaloi...harga pun tak mahal sgt kan..:D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi