Thursday, March 29, 2012

kata kata Jumaat 2

Assalammualaikum

    Post cepat2 sebab dah tak de mase nak update dah.

Aku kurus ke gemuk ke papan ke balak ke itu bukan hak kamu untuk persoalkan ape yang Allah kurniakan ke atas aku. As long as sihat & paling penting bersyukurlah dilahirkan cukup sifat.
u're not the judges but u're only observing & have no rights to judge peoples.
Salam Jumaat

cantik x cardigan aku heee


Kalau nak share silekan..Like juge

10 comments

March 30, 2012 at 1:26 AM  

Yes! Absolutely right! Satuju 100%.. Kadang naik bengang dengan orang2 yang suka kritik2 orang lain nih. Ringan jer rasa tangan nih nak bagi penampor.. Ooopps! Panas pulak mak.. Hehhehee., ^_^

Pssst! Sangat suka entri ni walaupun just a short simple entry! ^_~

March 30, 2012 at 9:04 AM  

mulut puaka mana la tu ea.. cntikla dear..akk xde lg cmni..xbese pakai.

March 30, 2012 at 10:05 AM  

bersyukur dengan keadaan badan sendiri..

*cantik! nak satu..heeee

March 30, 2012 at 12:36 PM  

bersyukur dengan kurniaan Allah :) siapa kita nak mnafikan..

March 30, 2012 at 12:56 PM  

terima seadanya kurniaan dan ciptaan allah jd tak payah nak komen n complain banyak2!!!

March 30, 2012 at 6:41 PM  

mulut orang mg macam tu kak ,,
na bt ap?bkn buley ttop pon en..
biarkan je..
asalkan Allah tahu siapa diri kita pon dqa cukop :)
Allah Maha Besar .. ;)

March 31, 2012 at 6:05 AM  

yup ! thats righttt :)

March 31, 2012 at 6:31 PM  

Pernah dkritik sdemikian..
Ada aku kisah? Sokong!

April 2, 2012 at 12:05 AM  

betul tu, nobody's perfect. so xpyh nk mgata sgt lah. by the way, cantikla cardigan tu sis ^^

April 3, 2012 at 11:45 AM  

namee pernah kena dengan teruk....sampai ada yg kata namee takkan ada laki yg suka kt namee sbb namee kurus sgt..hehe. dulu sedih, skang tak dah ! :)

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi