Thursday, March 29, 2012

kata kata Jumaat 2

Assalammualaikum

    Post cepat2 sebab dah tak de mase nak update dah.

Aku kurus ke gemuk ke papan ke balak ke itu bukan hak kamu untuk persoalkan ape yang Allah kurniakan ke atas aku. As long as sihat & paling penting bersyukurlah dilahirkan cukup sifat.
u're not the judges but u're only observing & have no rights to judge peoples.
Salam Jumaat

cantik x cardigan aku heee

10 comments:

  1. Yes! Absolutely right! Satuju 100%.. Kadang naik bengang dengan orang2 yang suka kritik2 orang lain nih. Ringan jer rasa tangan nih nak bagi penampor.. Ooopps! Panas pulak mak.. Hehhehee., ^_^

    Pssst! Sangat suka entri ni walaupun just a short simple entry! ^_~

    ReplyDelete
  2. mulut puaka mana la tu ea.. cntikla dear..akk xde lg cmni..xbese pakai.

    ReplyDelete
  3. bersyukur dengan keadaan badan sendiri..

    *cantik! nak satu..heeee

    ReplyDelete
  4. bersyukur dengan kurniaan Allah :) siapa kita nak mnafikan..

    ReplyDelete
  5. terima seadanya kurniaan dan ciptaan allah jd tak payah nak komen n complain banyak2!!!

    ReplyDelete
  6. mulut orang mg macam tu kak ,,
    na bt ap?bkn buley ttop pon en..
    biarkan je..
    asalkan Allah tahu siapa diri kita pon dqa cukop :)
    Allah Maha Besar .. ;)

    ReplyDelete
  7. Pernah dkritik sdemikian..
    Ada aku kisah? Sokong!

    ReplyDelete
  8. betul tu, nobody's perfect. so xpyh nk mgata sgt lah. by the way, cantikla cardigan tu sis ^^

    ReplyDelete
  9. namee pernah kena dengan teruk....sampai ada yg kata namee takkan ada laki yg suka kt namee sbb namee kurus sgt..hehe. dulu sedih, skang tak dah ! :)

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi