Sunday, March 18, 2012

Family Day & Abon - A Famosa Resort

Assalammualaikum

   Hai semua. Sory lambat post pasal entry ni. Demam la weh. 5 hari aku demam lame gilos. Tak penah2 aku demam lame tu aduhai. Alhamdulillah dah baik dah. Hari tu mase 10 Mac aku sibuk2 ikut family aku pegi family day kat A Famosa Resort. Abah pulak kate artis jemputan Abon. Lagilah aku nak pegi kan. Jom sini cuci mate. Lame tak cuci mate kan

bende tu ayah aku yang dapat aku yang beriye
    Tema family day hari tu "Jawa". Memang lah jemput abon kan.

meet my lovely parents. Ha jawakan abah aku

aku tak de baju nak pakai g dinner. Rembat Baju raye tahun lepas

tengok pakcik ni

haruslah kakak aku pon nak jugak. Aku yang amik gambar jadi tak cantek opss!
   Mase nak amik gambar sempat die cakap " naseb baek aku same level aje dengan budak2 ini". With the slang of jawa, he told again " ramai jugak peminat2 aku neh". See how funny he is kan. Yang aku suke die sangat tak sombong. Die yang turun pegi salam dengan VVIP kat situ. Aku suke retis macam ni. Compare dengan yang bajet tu kan ngee.

adik bawah aku. Lain kan

roti cicah cup bawang. Sedap
***lari topik

rindu kat anak2 aku :(
   Dah la tu. Banyak gambar kat kamera akak aku. Aku tak de kamera mahal nak amik gambar lawa :) Ok bai. 

p/s : minggu ni test. Wish me luck kawan2 :) 

9 comments:

  1. wah jumpa abon gitu! retisss...hehe

    gudluck yang!

    ReplyDelete
  2. tulis la entry jawa sekali.
    hewhewhewhew.

    ReplyDelete
  3. wahhh...ni peminat Abon ler nie yer.. mintak autograph tak?leh frame kat umah...bukti dah jumpa Abon.:)

    ReplyDelete
  4. alololo
    comei nye dieee
    x pe..baju raya taon lepass pon still comei :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, dah sembuh dari demam ekk ... Googd luck adik Najihah untuk test minggu ni ...

    p/s: kirim salam Pakcik pada kura2 kamu tu ( :

    ReplyDelete
  6. cuba speaking jawa sikit..boleh tak...hee~

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi