Saturday, March 17, 2012

REVIEW : Movie tak payah tengok - Devil Inside

Assalammualaikum

    Amboi kau fara lepas baik demam seronok je kau pegi dating ye haha. Ok semalam aku pegi mendatingkan diri dengan member sekolah aku a.k.a awak tu. Jumpe pun sebab die dah nak fly dah. Sedih nyah sebab 2 tahun tak jumpe dah nanti. Jepun tu :(

   Lepas semayang jumaat aku terus beli baju kat die kau tahu bole in direct aku tanye saiz die. Dasar muke tak malu camtu lah kan hee. Seronok lah ade orang belanje wee. Btw nak tengok cite John Carter tapi seat sume penoh yang tinggal betul2 depan screen. Last2 amik cite Devil Inside ni. Sumpah aku geram!


    Yang aku tau pasal rasukan setan je. Ending die tak boleh blah. Eksiden pastu habis. Bikin panas je. Ok korang tak payah tengok ye. Lepas ni kalau nak pegi tengok bace review orang dulu haha. Ok bai

16 comments:

  1. xbesh ea?

    ok,akan dipertimbgkan reject sok kalau kuar..hihi..

    ReplyDelete
  2. saya x minat tgok cite omputih.,.jadi cite ni tersenarai pon..hahahaa

    ReplyDelete
  3. hahahah tak payah tengok ea.. ok x tengok.. hehe..

    ReplyDelete
  4. hehe, at least i know this movie will not be listed in my MUST-WATCH movie list! hehe

    ReplyDelete
  5. eee geli tengok belahan kat bibir tu :( taknak tengok. nasib baik jihah bgtau. hehe . thanks;)

    ReplyDelete
  6. baru cadang nak tengok lepas tonton trailer dy.. xjadi lah, hoho

    ReplyDelete
  7. hee...sy dpt tgk premier screening movie ni...ending tak boleh blah...sakit jiwa je tgk..nasib baik free...HAHA~

    ReplyDelete
  8. betol ke..tak mo tengok la gini..hehe

    ReplyDelete
  9. @Namee Roslan

    aah..tande salib//memang x bes namee..nyesal sangat huhu..
    no biggie :)

    ReplyDelete
  10. @Ezad Skytech

    tu la pasal..ending mcm nk bakap panggung je..hahah free x pelah

    ReplyDelete
  11. kalo cenggitu,tgok mr.bean jer lar...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi