Monday, April 9, 2012

zoom in pakaian artis di ABPBH 2011- Di mata aku

Assalammualaikum

   Baru dapat fully update. Bukak je twitter tengok Aaron Aziz trending. Sah da tau die menang bintang paling fofular. Kan. Malangnye aku tak tengok sebab baru balik dari johor. Gile penat. Balik2 lipat kad kawen. Phew. Penangan akak sulung nak kawen. Dengan aky2 tak cukup tido weh. Macam biase orang dok sebok post pasal abpbh tu & aku pon macam biase post pasal baju artis. Syok tengok & ketawa opss! Jom kite tengok.

   Sebelum tu aku nak mintak maaf lah sebab ni semua dari pandangan aku. Agak2 kalau korang tak setuju silekan komen ye.


  • yang ok




  • yang agak ko err








   Dah tengok? Alah korang yang tengok live mesti lagi juling mate tengok retis2 ni kan. Bagi aku banyak yang ko dari ok. Bukan ape sebab aku tak nampak langsung gambar irma hasmie, diana amir semua tu. Pasan tak? Yang menjolok itu jugak nak di zoom in. Pape pun aku rase artis ni elok pakai baju ikut kesesuaian diri sendiri lah. Kot ye pun nak pakai baju tengok lah dulu saiz kan. Opss!! ape kate korang??

   Sekian

23 comments:

  1. memang banyak yang ko pon..hakhak..

    ReplyDelete
  2. nak glamor sampai terlebih seksi !

    ReplyDelete
  3. yang sopan santun je ok :D

    btw blog ko sangat memebantu :)

    ReplyDelete
  4. haha,mcm2 fesyen..kbykn tak cukup kain..

    ReplyDelete
  5. ada yg menjolok mata. dunia artis cenggini la. semua nk lawan seksi agaknya.

    ReplyDelete
  6. banyak2.. mmg fazura paling cantik.. ^_^

    ReplyDelete
  7. wan sebagai lelaki, tak tahu tang mana yang ko.
    hahahah.

    ReplyDelete
  8. btol tu fara.. tgk dressing dowg pon mcm kene kempis perot setiap mase..haha

    ReplyDelete
  9. btol tu fara.. tgk dressing dowg mcm kene kempis kan perot setiap mase..haha

    ReplyDelete
  10. macam award kat luar negara jer pakaian artis2 ni...

    ReplyDelete
  11. diana amir dgn irma datang ke time ni?

    ReplyDelete
  12. @Cik FaRiZaM

    aah tu la..semua berlumba2 nak tayang itu ini

    ReplyDelete
  13. hahha, yang tak faham tu kenapa didie alias punya baju ada aiskrim cone tu haha. pelik.

    ReplyDelete
  14. tak tgk punnn. dgr kat radio je. huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi