Sunday, April 8, 2012

blogger kontroversi- Anis Adila Aris

Assalammualaikum

   Hai semua. Ni short entry je. Aku kat johor tengah bz dok jemput member ke majlis kawen akak aku nanti. Korang penah bace kan yang dulu aku post pasal blogger cantik Anis Adila Aris tu. Blog lame die yang dulu dah tak de tau. Sekarang die buta blog baru. Hang tau tak itu sangat sadis? So sini aku nak kasi link baru blog die. Do follow her blog ok sayanag. Same2 support blog die semula

tekan je header die untuk ke blog beliau

Aku pun tak tahu kenape dengan blog die yang dulu. Katenye kene hack. Its ok. Mula balik. Ok korang jangan lupe follow blog beliau hokeh

zaman aku plkn dengan die. Rindu kau lah angah!

12 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi