Saturday, April 28, 2012

Kucing mati dilanggar bas (pecah kepala mata terkeluar)

Assalammualaikum

   Pagi tadi tengah happy2 aku nak tunggu bas nak pegi kursus kawen ade 1 insiden yang membuatkan aku tergamam, ternganga trauma & sedih. Kucing mati kene langgar dengan bas depan mate aku sendiri. 5 minit je die menggelupur then terus mati. Yang paling sedih kepala dia pecah & mata die hampir2 terkeluar. Dah terjojol dah matenye. Darah banyak. Sedih.


    Aku nak alih kucing tu tapi tak berani sebab takut sangat. At last ade seorang hamba Allah yang mulia datang tolong angkat & alihkan kucing ni. Maaf kalau buat korang geli. Aku tak amik dekat2 sebab tangan menggeletar

12 comments:

  1. ya Allah . kesiaaaannnyaaaa . kalau gucy nampak lah , trauma dahhh ... kesiannnyee . :(

    ReplyDelete
  2. kesiannya dengan kucing tu...mungkin pemandu bas tu tak nampak kot time kucing tu melintas...:(

    ReplyDelete
  3. err tgk gambar pun dh scary
    apatah lg melihatnya dgn mata sendiri

    ReplyDelete
  4. Kesiannn sgt.xpelahhh die ditempatkan bsme2 org beriman :)

    ReplyDelete
  5. sian kucing 2..isk
    sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
    http://noridayumohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. :(( saya pencinta kucing. dan sy tak sanggup nk tgk :(

    ReplyDelete
  7. ya Allah .. kesiannya .. kalau saya pun dekat tempat tu , memang menggeletar habis kut ..

    ReplyDelete
  8. ya Allah .. kesiannya .. kalau saya pun dekat tempat tu , memang menggeletar habis kut ..

    ReplyDelete
  9. ya ALLA.sgt2 kesian..kalau akk kat situ, ntah mngalir laju air mata ni.

    ReplyDelete
  10. erghh x mampu nk tgk depan mata sndri..sedeyhnyer

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi