Monday, April 16, 2012

Happy Annivesary yang ke 5 buat MRSM GEMENCHEH

Assalammualaikum

   Entry ni saje aku buat sebab hari ni hari jadi bekas sekolah lame aku. Mrsm Gemencheh Negeri 9. Anyone? Walaupun time aku masuk sane tu hutan bagai, panas gilos tak de pokok semua. Almaklumlah 1st batch kan haruslah rasmikan segala bangunan peralatan hihi. Tapi siyes rindu gilos.

   Sini aku share dengan korang gamba2 mase aku kat sekolah dulu.

the cafe. See tajam gila kan atap die haha
surau 
muka depan bangunan pentadbiran

padang yang dulu kering skarang dah berumputlah

tempat aku kene dende tak bawak buku lab bio
  
hostel pompuan. Siap ade jambatan gantung lagi. Sekolah kau ade?
  1 yang aku suka sekolah ni reka bentuk dia. Semua bangunan atap die berminang kabau. Tajam2 punye. Siap ade jambatan gantung tengah2 antara hostel pompuan & laki. Mule2 masuk aku kutuk sekolah ni sebab jauh sangat! Nak berjalan dari dewan ke hostel mau basah ketiak. Ok lah meh aku bawak korang cuci mate dengan gambar2 kenangan aku zaman sekolah dulu







  Kehidupan kat mrsm mase aku bes even agak ketat rule die. Skang boleh bulak bawak lappy henpon bagai. Zaman aku nak bawak mp3 pon tak boleh. Siap kene rampas lagi henpon cap ayam tu. Untung korang budak2. Banyak jugak kenangan aku mase kat sekolah dulu. Malu tapi nak share dengan korang 
  • kene denda berdiri kat ampai sampai pagi sebab ponteng jemaah magrib
  • kene panggil dengan hep
  • histeria
  • masuk silat peringkat negeri
  • kene sound dengan warden
  • bercinta sekejap hihi
    Banyak sangat, Kang bosan pulak korang. Tak pelah. Then bile majlis grad barulah terasa macam dekat u. Syok gila time tu.Feeling grad macam U. Dah banyak kali terlepas peluang nak melawat sekolah ni. Next time lah. Okla sory entry panjang. Bye!

ce cari mane aku
Happy Birthday gmc!!

9 comments:

  1. hpy anvrsry buat mrsm kamu ye jihah =)

    ReplyDelete
  2. epi enibeseri.. budak bijak je msuk mrsm..

    ReplyDelete
  3. kat asrama memang banyak sangat kenangan..rindu jugak kat kawan2 lama..huhu

    ReplyDelete
  4. bila ingat balik zaman sekolah dulu memang best. hehehe

    ReplyDelete
  5. Happy 5th Anny to MRSM Gemencheh.Fiza selalu lalu ni kalau nak balik kampung ^_^

    ReplyDelete
  6. pioneer of tomorrow. :)

    once monchehian, always monchehian. :)

    ReplyDelete
  7. lawa la...tajam kemain.
    hahaha..dok hostel seram kan -.-
    yeay.happy anniversary

    eceh

    ReplyDelete
  8. rindu mrsm lah ni eh..hehe ;D

    happy anniversary utk mrsm sis :)

    ReplyDelete
  9. unik betol atap kafe tu ha. hehe :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi