Monday, April 9, 2012

Johor

Assalammualaikum..

    Hai awak semua. Sejak cuti ni kan meroyan aku update blog kan haha. Yelah kalau tak update rindu pulak korang kat blog usang aku ni kan. Ahaks. Sekali sekala perasan itu tak pe ye. Memule aku sampai johor terus terbang ke Pasir Gudang tido umah mak cik aku. Bapak aku drive laju gilos nyah.

terus lipat kad kawen akak aku
    Lepas JB terus ke Ulu Belitong, Kluang, Bukit Tongkat, Simpang Renggam, Ayer Hitam. Ha kau. Nak menjemput punye pasal


Time aku kat Ayer Hitam. Bandar yang penuh jual2 dengan pasu, bunga, kerepek, bantal2 & teddy bear macam2 lah













kuceng ni so so comel weh. Siyes!


Ok last but not least. Muke aku yang sangat penat. Maaf tayang lobang hidung ngee


12 comments:

  1. akak sis nak kawen? hehe muka tu tak nampak penat pun ? :p

    ReplyDelete
  2. johooooooooorrrrrr

    ohh rindunye dgn johor
    mest meroyan tgk brg kat ayer itam kan?
    heheheheh

    ReplyDelete
  3. wahh sambil pergi menjemput tu leh jalan2 sekali kan ;-)

    ReplyDelete
  4. @lisa

    aah nak kawen da..yeke x nampak hihi

    ReplyDelete
  5. omg..paling suka kalau jual kerepek2 banyak2 tu. murah. plak tu sedap compared to junk food biasa. :)

    ReplyDelete
  6. kampung kte kt johor jugak. air hitam, muar . hehe :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi