Wednesday, September 12, 2012

Super Busy

Assalammualaikum..

    Aku mintak maaf buat masa ni aku tak dapat nak update entry best2. Ok itu bajet. Minggu ni aku super duper busy. Aku sangat2 busy dengan pendaftaran kursus aku yang serupa tahi ini, dengan asignment aku yang dah mula bersepah2 ni, dengan event IFF fakulti aku lagi. Too many things to do.

    Sampai aku rasa aku dah nak give up. Aku rasa down sangat2. Mujur ada kawan2 yang sanggup tolong aku. Ok lah. Aku taip entry ni pun dalam keadaan tersangat penat. Bila aku free nanti aku update banyak2 ye kasi korang muntah baca entry aku. Bye!

i love u best friend.


Oh lupa. Jangan lupa follow instagram aku ye. najihahfara

13 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi