Monday, September 17, 2012

Kuna Kawai & Anne'z Collection Online Blogshop

Assalammualaikum..

    Aku nak promote kat korang 2 blogshop yang aku suka sangat. Harga murah2 & kualiti pun ok. Yang Kuna Kawai ni aku dah 3 kali beli kat dia. Aku beli ngan dia by hand je sebab die duduk serdang je aku pun duduk upm so senang aku amik by hand. Tak payah ade postage.

   Hari tu aku ada beli baju jenis material chiffon dari kuna ni. Saje aku nak try pakai kain jenis chiffon. Sejuk je bila pakai




mustard yello

    Tadi kawan aku beli palazzo mustard yello jugak. Cantik. Dan aku berpuas hati.

     1 lagi blogshop Anne'z Collection. Blogshop ni owner die senior aku mase kat sekolah menengah dulu & die pun budak upm. Jadinye aku beli ngan die pun hand by hand. Dulu aku ade beli long cardigan dengan die.Die ade jual macam2. Kasut,jacket/cardigan, top,maxi dress & macam2. Harga die pun murah je.






   Ok selamat menjamu mata. Yang lelaki nak bagi makwe ke boleh la pegi blogshop sini. Murah2.

    Kuna Kawai & Anne'z Collection

20 comments:

  1. hehe.. cantik la.. suka yellow mustard. :)

    ReplyDelete
  2. dik, top tu cntik.. klu akak mnta tolong awk tuk belikn boleh x? nt akak amik la kt awk..



    dia ada blog x? akak xleh la buka fb.. :(

    ReplyDelete
  3. nak bagi makwe, makwe pun tak ada LAGI. SOB3.. HEHEHE

    ReplyDelete
  4. wah2 siap jadik model lagi, tepi laut plak tu sambil angin sepoi2 bahasa meniup manja lalu baju tersebut terumbang ambing ehh!!

    tapi kasut biru last skali tu santek :)

    ReplyDelete
  5. MCM MANA NK BELI BRG NI YE..ADE BLOG DIE X

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi