Wednesday, September 5, 2012

MashImage Photographer- All Occasion Photography

Assalammualaikum..

    Aku nak promote 1 photographer yang bagi aku nice shoot2 dia. Oh 1 keistimewaan photog ni die tak amik gambar2 pre wedding. Hanya post wedding. Tak ramai photographer yang macam tu kan. Dimiliki oleh sepasang suami isteri yang juga roommate kawan baik aku. Jom kite tengok shoot mereka

   Credit gambar MashImage









this is her daughter. A'isyah Hanina
    Kalau berminat nak amik gambar untuk graduation ke gambar kenangan persahabatan ke ataupun ape2 korang boleh lah pegi ke page MashImage ni ye. Murah & berkualiti.

14 comments:

  1. cantik-cantik gambar diorang..kreatif..:)

    ReplyDelete
  2. seyes tgh berminat ni.ada fb dia tak?

    ReplyDelete
  3. tgk gambar dia cantik mesti pakai camera harga berpuluh ribu nie...

    ReplyDelete
  4. lmbt lg nak kahwin hukhuk
    tp boleh la survey dulu

    ReplyDelete
  5. berbakat lahh.. dah like n usya hasil kerja diorang. perfect ;)

    ReplyDelete
  6. Kawan fie pernah bagitahu, haram mana-mana photographer yang ambil gambar pre-wedding. Wallahualam. Fie pun tak tahu. tapi bagus lah photographer yang najihah suggest. Berprinsip dalam berbisnes

    ReplyDelete
  7. Wah very nice, and sepatutnya macamtu la, amekla gambar bila dah sah jadi suami isterikan.

    ReplyDelete
  8. Wah very nice, and sepatutnya macamtu la, amekla gambar bila dah sah jadi suami isterikan.

    ReplyDelete
  9. cantik ! wahhh ni kahwin boleh panggil ni. hehe

    ReplyDelete
  10. Salam semua, thanks! Terharu baca komen korang! Kalau berminat hire sy & suami, just msg fanpage kami. InsyaAllah, cuba penuhi budget korang & in the same time usaha produce gambar cantik & bermakna. BTW, terima kasih byk-byk promote MashImage. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi