Thursday, September 27, 2012

Pundi Kencing

Assalammualaikum..

     Sory hari ni aku just nak buat entry suka2 je. Happy reading ya semua. Bercakap pasal pundi kencing ni aku sensitip sikit. Kenapa eh?

Kat panggung wayang

Tengah2 tengok wayang tu aku kelua "weh nak pegi mana?". "aku pegi kencing,tak tahan ar". Membazir lah kau tengok wayang haha".

Kat dalam kelas 

Tak sampai 10 minit "fara pegi toilet lah tu. Minum air banyak2 pastu terkencing". Good friends memahami! Haha

    Sape ade mengalami masalah yang sama macam aku? Pundi kencing kecik. Even bila nak balik kampung pun aku berhenti banyak kali kat R&R nak kencing. Stress abah aku haha. Tapi ok lah kan, cepat cerna. Boleh gitu. Ok lah saje je ni merapu taip entry. Thanks for reading!

P/s : yey balik umah hari ni. Bye2 upm yang menyerabutkan otakku

16 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi