Saturday, September 22, 2012

Happy 21 Birthday To Me

Assalammualaikum..

    Semalam 21 September birthday aku. Aku happy sangat sebab tahun ni aku celebrate sekali dengan kawan2 baik aku & kesayangan aku. Balik lepas jumpa dia terus kol aku nyanyi happy birthday. Tahu tak, selama bertahun 3 tahun kot aku rasa aku tak pernah sambut birthday dengan pakwe. Ni lah pertama kali lepas 3 tahun. Wuhu. Bajet kan.

    Pagi tadi bila aku bukak loker je tengok aku bertempek2 wish kat pintu loker aku. Terkejut jugak sebab aku pikir bila masa tah dorang letak semua tu. Terharu!

rajin pulak kawan2 aku. 
  Aku nak ucapkan million of thanks kepada semua yang wish aku kat twitter,fb,blog,instagram,calling & mesej. Thank u so much atas doa & ucapan kalian semua. Terharu jugak time nak balas sorang2 tu haha.

thank u so much my dear mak cik2

     Tadi malam dapat kek dari kesayangan. Celebrate sekali dengan budak2 atas ni malangnya sorang member tak de sebab balik umah. Tinggal ber4 je. 


# Thank u roomate for the Kit Kat
# Thank u sayang for the cakes, foods, gift & lovely wishes. I love u


im 21 but still looks like 12 :)

thank u for always being with me

Last but not least thank u again. May Allah bless u all always.

p/s : ade orang buat kejam kat aku. Curik gambar aku dengan kesayangan

24 comments:

  1. SELAMAT HARI LAHIR DEAR ;) SEMOGA PANJANG UMOR DAN MURAH REZEKI

    ReplyDelete
  2. happy birthday dik.. suke lettew celeb dgn kesayangan.. tah bila nk kenalkan kt akak..

    ReplyDelete
  3. happy birthday dear..waa..bestnya boleh celebrate dengan si dia..:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir yang ke 21..
    baru 21 rupanya~~
    muda dari sis la ni.. ^_^
    moga Allah memberkati setiap langkah najihah...

    ReplyDelete
  5. HBDAY ex rumet...hu3!!!smoge sntiase dlm lindungan Allah...tina rita

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum Najihah Fara....selamat hari lahir yer..;)

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir.. moga panjang umur.. :)

    ReplyDelete
  8. eh eh buffday dye pon buln 9,hepy buffday jiha,moga panjang umur and murah rezki.

    ReplyDelete
  9. happy birthday najihahfara :) wish u all the best!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi