Tuesday, September 4, 2012

Izreen Azminda's Wedding & Nikah- Cantik!

Assalammualaikum..

    Dari semalam aku duduk tengok gambar kawen izreen ni. Ok aku sangat sukakan warna baju mase nikah & wedding dorang. Baju wedding beliau pun tak delah seksi mane pun macam certain artis tu kan. Nampak macam princess je izreen ni. Jom tengok

    Oh sebelum tu credit to Colourful Photo untuk semua gambar






ok aku suka gambar ni





Lagi gambar pegi kat fb Colourful Photo ye.

p/s : cepatlah masa berlalu. Rolling eyes

12 comments:

  1. tak suka warna biru tapi bile tgk pengantin pakai cantekk pulakk. hii

    ReplyDelete
  2. Tiffany blue was great on her. Memang berseri-seri. huhu.

    ReplyDelete
  3. cantiknye...osem sgt..suke..suke..suke :)

    ReplyDelete
  4. izreen ni kan memang cantik, so dia pakai pape pun tetap nampak cantik.. comel kan muka dia pakai tudung

    ReplyDelete
  5. cantik bila izreen pakai tudung.. moga lepas ni izreen bertudung terus ;)

    tapi kalau dah pakai tudung, memang ternyata cantik kan :)

    ReplyDelete
  6. cantik. namee suka tengok dia berlakon. real betul. hehe

    ReplyDelete
  7. Quality articles or reviews is the important to interest the people
    to pay a visit the web site, that's what this web site is providing.
    My web site - wine labels

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi