Wednesday, August 29, 2012

WW 27- Masterchef junior

Assalammualaikum

 

11 comments:

  1. Salam Raya. Dari awieomar.blogspot datang mengadap. Baru follow sini. Terima kasih sudi follow blog saya. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la menyertainya :)

    ReplyDelete
  2. boleh lah masak kan akak something ni..:)

    ReplyDelete
  3. wah masterchef junior... bagus2.. nanti nak rasa masakan, boleh?.. hihihi

    ReplyDelete
  4. hehee. apron pon dah nak sama tinggi dah. :D

    ReplyDelete
  5. Masterchef yang comel tapi muka cam tak ceria je :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi