Thursday, August 2, 2012

Nia Ramadhani Chubby Lepas Bersalin

Assalammualaikum

    Malas nak taip entry panjang2 hari ni. Terjumpa gambar Nia Ramadhani chubby. Kiut sangat lepas bersalin.






    Tapi mase die bersalin dulu pun dah naik badan die kan. Kesimpulannya perempuan lepas kawin ni kemungkinan nak jadi chubby sangat besar. Normal lah tu. Even mak cik aku 3 kali ganda naik badan. Terkejut sangat. Tak pelah janji sihat & ada orang sayang. 

p/s : maybe you guys should read this entry. Story about how a girl named Dya tried to wear a niqab & she did wear it for the rest of her life.  Really make me realize. Alhamdulillah

31 comments:

  1. comel gile wlopun dh tembam sikit. hehehe bahagia kan. mmg naik badan :))) xsbr nk branak. ehh ttbe lak. hahaha

    ReplyDelete
  2. nanti bila baby dah bsr, mesti slim blk ni

    ReplyDelete
  3. baru je pasal cik dya, ttg niqab. Ya Allah, tenang je bce..mudah2an urusan kita semua juga dipermudahkan...


    > Nia even dah berisi nampak cantik..mesti bahgia sangat (:

    ReplyDelete
  4. peh..naik mendadak ni.. takut pulak..hehehe tapi ape2 pon nia ni comey.. :) lagi satu suami dia banyak duit confirm la pasni dpt slim balik macam dulu...heheh

    ReplyDelete
  5. hampir tak perasan muke dye.. tpi comel ape.. hihi

    ReplyDelete
  6. comelnya dia ! hehe. takpe lepas ni kurus balik ! :D

    ReplyDelete
  7. Nampak lain sangat muka nia. but still cute ;)

    ReplyDelete
  8. ala,, artis punye gemuk mana lama,,kejp je tu,,, huhuuu,,

    ReplyDelete
  9. wuhh..chubby kot, ni takot nak kawin ni..haha

    ReplyDelete
  10. dulu sebelum pregnant badan dia kecik sangat kan

    ReplyDelete
  11. dni naik kat lengan.. besau lengan. huhu.. dagu berlapis... pipi tade bambam sangat... sobss... tangan pun tak de isi sangat. still padan gelang + jam tangan + cincin... yang besaunye bumper ngan lengan huhu

    ReplyDelete
  12. dear, sila bagi alamatrumah penuh ke email dya iyer
    lydia424@gmail.com
    tq !!!

    ReplyDelete
  13. dear, sila bagi alamatrumah penuh ke email dya iyer
    lydia424@gmail.com
    tq !!!

    ReplyDelete
  14. dear, sila bagi alamatrumah penuh ke email dya iyer
    lydia424@gmail.com
    tq !!!

    ReplyDelete
  15. mybe dia menyusukan anak dia so xlh kurus lagi tu...

    ReplyDelete
  16. lainnya muka dia kan tp takpe.rupa x penting.baby n pengalaman tu pnting.depa artis,sat ja kang kurus la tu hihi..

    ReplyDelete
  17. wauuuu .. demoks sikit tapi comel mcm nih ! haha

    ReplyDelete
  18. lps nie mesti die gigih nak kuruskan bdn lek.. hehe

    ReplyDelete
  19. bam bam dah dye..mase kurus cantik..agak agak akak kurus cantik x..akakak..:p..gurau je..:D

    ReplyDelete
  20. Wow, hampir tak mengenali dia pun ! Tembam nya~ Hihi, anak mesti comel kan ? ;)

    ReplyDelete
  21. beza gilaaaa ha dia ni. dulu comelss aje. skrg pon makin comelss :D

    ReplyDelete
  22. itulah pengorbanan sorang ibu....walau sakit ,walau gemuk pas salin tetapi tidak kisah,,,mcm sy tetap berisi wlau dah bersalin 9 bulan janji anak sihat dan susu cukup,,,nak kurus dgn slowly,,,,,nia tetap comel walaupun dah salin.....admin najihah nnt singgah blog sy pulak ye http://mamasihat-babyceria.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi