Thursday, August 9, 2012

Kau Yang Terindah

Assalammualaikum..

    Sape tengok citer baru ganti Dejavu Di Kinabalu tu? Ape pendapat korang? Pendapat aku kurang lah. Sebab ape ye?

  • aku tak suka neelofa. Maaf ye die hard fan neelofa. 
  • mostly pelakon baru & tak kenal
  • motif?
    Maaf lah bagi sape2 yang suka tengok kan. Aku tengok pun sebab nak tunggu berbuka. Sebagai penonton aku cakap jelah ape yang aku rasa tak best. Ok tak? Watak Munirah yang macam noob gila tu sampai sanggup kawin lari kalau mak dia tak kasi kawen. Lagi 1 aku agak nak geli sikit bila part Hafiz panggil Munirah tu "sayang,I janji kita sama2 besar kan anak ni ye". Sayang, sayang, sayang. Ok motif nya lagi sebab aku tak kenal sape pelakon tu & penampilan die rambut panjang. Alahai.





    Nak tergelak jugak bila neelofa punye watak macam tu. 1 more thing interesting was Erma Fatima jadi bibik. Orang lama. Bagus lah kan. Maybe awal2 je kot yang tak best nanti last2 tu ok lah kan. Tapi aku bila pelakon tak best aku banned terus hahaha. Kejamnya.Korang macam mana? Salam Ramadhan yang ke 20 semua.

p/s : 7 ramadhan sangat best ok. 


11 comments:

  1. assalamualaikum najihah...mama x pernah tengok lagi tak tahu mcm mana jln cite nyer...:)

    ReplyDelete
  2. wah... si bazli pakai baju navy.. i likee... tp tak tgk citer ni.. pasal ape eh sampai pakai baju navy tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. wan tak suka drama melayu, sama macam 7 Ramadhan, terlalu banyak BERDRAMA..
    kadang tu tak masuk akal..

    ReplyDelete
  4. samelaa.. sbb tak suka drama tu pn same..hehe kesimpulannya, tgk jgk sbb nk tggu berbuka huhu

    ReplyDelete
  5. akk pon xminat.dahla xkenal..bosan..kaku aje tgk..gedik dgn anak luar nikah..nk syg bagai lg..puihh..

    aik, emo lak akk..hahha.

    ReplyDelete
  6. bibik pkai bju puteri islam..hurmmm

    ReplyDelete
  7. akak xberape suke..tp sementare nak tenangkan perut yg lapar..akak tengok jela..huuu

    ReplyDelete
  8. x minat drama ni jihah..sbb si lopak cm meroyan jek..pas tu pelakon2 smua x light..minat kt bazli jek tue:)

    ReplyDelete
  9. neelofa tak pandai berlakon langsung. saya pun tak suka. macam tayang muka je dalam cerita drama semua. better anzalna n izara ! much better !!

    http://nameeroslan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Slot citer menarik mcm hum dil de chuke sanam lakonan aiswarya rai and ajay devgan. Cuba tengok beberapa episod tapi makin lama makin tak mampu, geli geleman and geram tengok lakonan neelofa dalam citer tu. Gagal bawa watak. Citer akan lebih menarik jika heroine pandai berlakon.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi