Tuesday, August 7, 2012

Dato' Lee Chong Wei - Aku pun sedih

Assalammualaikum..

    Baru2 ni aku join sekali abah tengok DLCW lawan dengan Lin Dan tu. Bila kalah aku sekeluarga terdiam. Abah sampai terkaku je depan tv tu. To be honest bila tengok DLCW terduduk lepas kalah tu berair jugak lah mate aku ni. Haha. Naseb tak terjatuh je air mata tu ha. To be honest too aku tak suka cara Lin Dan yang macam berlagak tu. Dah lah tak senonoh. Kejam tau kau Lin Dan liat sangat nak 'mati'.

    Aku share gambar DLCW dari Page beliau. Sedih nyah. Aku bet even tak banyak mesti ade sikit perasaan sedih dalam hati korang yang tengok ni kan.






    Terlepas jongkong emas terlepas 2 juta. Tak pelah die dah memang kaya. Hoho. Kat airport berduyun2 orang sambut. Proud to be Malaysian. 

p/s : Salam ramadhan yang ke 18

24 comments:

  1. sedih tgk dia..tp okla dah ada pingat kan..

    ReplyDelete
  2. sedih sgt masa tgk tu .. bile baca entry kat mane² blog pun mase rase sedihnya lagi .. sbb tgk dia main bersungguh²...

    ReplyDelete
  3. sebak hati tgk Dato lee chong wei..~

    Tahniah walaupon dapat perak..!

    ReplyDelete
  4. mesti ramai yang sedih.. walau apapun, kita tetap sokong DLCW.. He is the best

    ReplyDelete
  5. akak dh bergenang air mata...sob..sob..

    ReplyDelete
  6. mmg rse nk nanges mse dier nanges...pjuangan beliau dah ckup bmakne....dr pingat emas tu..

    ReplyDelete
  7. peluh yg dititiskan lagi berharga dari jongkong emas dan Basin Robin free tu. Go LCW! :)

    ReplyDelete
  8. seriously sangat menyampah tengok lin dan,,kesian chong wei..huwaa

    ReplyDelete
  9. sedih..lagi-lagi tengok dia memang all out main..sangat best dia main..tapi nak buat macam mana, lin dan tu hebat sangat kot..

    ReplyDelete
  10. akk pon sedih.hmm tp dye kalah bergaya,xpe.

    ReplyDelete
  11. KA turut bersedih apapun dia dah buatyg terbaikkan!

    ReplyDelete
  12. walaupun x tgk, tp sebak gk dye kalah. huhu muke dye sedih gila kot. aduhaiii..

    ReplyDelete
  13. as a malaysian, mestilah sangat sedih. :/

    ReplyDelete
  14. ape2 pon dia mmg hero malaya! kemenangan dia pon sudah memadai di persada negara kita..tiada siapa lagi sehebat dia tau.. go go LCW!

    ReplyDelete
  15. sofea tgk online jerr..sedih tengok dia nngs,saya pn ikut nngs jugak.hehe....dia memang Malaysia Hero,proud to be Malaysian!go DLCW!

    ReplyDelete
  16. 2 juta? mak ai.. kaya dlm bidang yang kita minati sememangnya syiok kan..

    ReplyDelete
  17. baskin robbin tetap kasi eskrim free :D

    ReplyDelete
  18. MMG SEDIH..KAK BUI PUN NANGIS..HUHUHU..TAKPER LAIN KALI MESTI ADA REZEKI UTK DATUK LCW

    ReplyDelete
  19. sedih tengok LCW nangis hari tu. sebak rasa sbb dia dah usaha sungguh2 dah.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi