Monday, October 1, 2012

MAKAN : Pancake House, MidValley

Assalammualaikum..

    Aku nak share dengan korang tempat makan sedap. Maybe aku antara orang yang terkolot lah kot sebab tak penah pegi makan kat sini kan. Ah pedulikan. Aku pegi teman kawan aku buat asignment kat sini alang2 aku tolong promote sekali tempat makan ni ye.

    Penah pegi Pancake House ni? Kat Midvalley. Tingkat bape aku tak ingat, yang sure kat bahagian belakang2.


zary's. Tak ingat nama apa set die. 

Aiza's. Burger steak. Homemade burger . Sedap sangat.  RM 12.90

Pancake dia lembut sangat2. Sedap!
    Aku dengan kawan aku amik set lain2. Sorang lagi member aku amik set sekali dengan pancake atas ni. Sekali dengan air. Air kitorang kongsi sebab jimat. Haha

Beef Tapa. Mine. RM14.90

my dear makcik2
    Bagi aku Pancake House ni sangat sedap & affordable lah untuk student kalau nak makan stok sebulan sekali. Datang time lunch ada set. Murah & sangat mengenyangkan. Total kitorang makan semua around RM 55.++ .Oh btw kat sini boleh pakai kad diskaun tu.



muka eksited
p/s : to many things to do. Tak tahu nak mula dari mana



12 comments:

  1. wah..bestnya..boleh pakai kad diskaun tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. mmg sdap kedai ni jihah.. akk suka... pncake siyes sgt lembut!

    ReplyDelete
  3. @boni kacak

    tapi kitorang x pakai pun..dah habis makan baru tau haha

    ReplyDelete
  4. Semua pun sedap, nak cuba memang susah lah. Kita dekat kelantan. hehe

    ReplyDelete
  5. serious sedap ??? :D ok.mahu try. hari tu dah nak try tapi masa tu tibe2 ubah fikiran pulak. hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi