Friday, October 5, 2012

Best Wedding Proposal + Flashmob

Assalammualaikum


     Aku share dari blog Ai Noraida. Cool gila dorang buat flashmob. Oh terharunya dipropose macam tu


Sekadar perkongsian. Bye

22 comments:

  1. serious terharu :) happy for them :)
    *gigih nani tgk video ni

    ReplyDelete
  2. yang ni biasa lagi sis ..tapi kalau tengok yg lamaran paling romantik macam nuffnang punya manager tu lamar gf dia..sweet giler..tgok kat youtube..haha..salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. ni ada yang lagi sweet ..
    manager Nuffnang lamar gf dia tu ..ada dekat youtube..memang sweet gler..hehe
    salam kenal2

    ReplyDelete
  4. berangan nak dilamar macam tu..kehkeh

    ReplyDelete
  5. best nya kalo laki akk buat cm tu.

    ReplyDelete
  6. teringat ta masa muda muda dulu,

    Salam kenal

    ReplyDelete
  7. wahh2 sweet gitu xD
    dah tgk juga proposal co-founder nuffnang, tpi rasa mcm ni lgi sweet xD
    ad guts lagi dia utk dancing kt tgh2 org ramai tu kan? ;D

    ps: datang dari blog Nick

    ReplyDelete
  8. awak nak saya lamar awak macam tu ke??hahahha :P

    ReplyDelete
  9. @Syaifuddin Alias

    da tengok da semalam..
    x tau la pulak lagi terharu kan hee

    ReplyDelete
  10. whaaa.. hari tu nampak jihah share kat fb ! namee tengok ! rasa nak nangis ! gila cool bf dia :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi