Sunday, May 27, 2012

Twtupcampus with blogger Tina Kecik- UPM

Assalammualaikum

    Hari ni seghonok aku lepak dengan blogger Tina Kecik. Kitorang join program TwtUpCampus tu. Bagi aku ok je even agak membosan kan & tak banyak bende yang menarik. Tapi oklah at least aku dapat sticker, sign & semakkan banner dengan twithandle aku & beli baju, kitab terfaktab. Korang ade? Ahaks.

    Thanks kak tina belanje makan minum semua. Sayang lebih hihi.

tayang sticker


Tengah2 lepak dengan kak tina macam2 cite keluar pasal kolej kitorang la upm lah macam2. Gosip no 1 ok kitorang haha.

sebok semakkan banner ahaha




yang aku rembat

kak tina snap tengah2 aku belek baju

dengan penulis Sperma Cinta

with my makcik2 too 



Cukuplah tu. Hihi

9 comments:

  1. fara, aku nak kut baju ejen tuh..mane nak dapat erk?

    ReplyDelete
  2. weeeee...suke!!! nt ada masa kite lepak lg ye.. ajak kengkawan awk semua.. best!!!

    ReplyDelete
  3. WAH..BERGAMBAR SAKAN KORANG EA...

    ReplyDelete
  4. aku pergi jugak event tuh, terasa kehambaran dia tapi sebaik ada band lah, kurang sikit rasa tak best dia..hah

    ReplyDelete
  5. hoho.. sungguh jeles ha..xpat pi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi