Monday, May 7, 2012

PWTC + Blogger Hot + Kenduri Boyan (Peliks)

Assalammualaikum..

    Hai semua! Sakan aku weekend ni pegi berjalan setelah agak lame duduk kat u tersayang ni kan. Sempit otak aku. Oh weekend ri tu aku pegi pwtc konon nak tengok buku. Lepas tu bile dah sampai ok. Memang tak lah nak cari buku. Ramai gilos nyah. aku sempat rembat majalah dara je. Act nak rembat banyak lagi novel majalah semua tapi malas sebab mase tu ade triple date. Ahaks. Korang tahu aku jumpa siapa? Maybe ade yang dah tahu kot. Ok jom cuci mata

weh sape lagi macam budak? haha
    Aku jumpe Akak kecik ni ha. Puas weh main koling2 tanye "awak kat mane?". Aku pon dengan sengal lah jawab "ni kat eskeletor pastu straight je". Padehal die kat tangge haha. At last jumpe jugak. Punye lame plan nak jumpe tak jumpe2 hokeh. Oh btw i saw someone who was guarding him like a bodyguard tau. Kantoi! Haha. Nice to meet u kakak. Tapi sekejap je sebab aku pun nak balik dah time tu.

    Act aku jumpe member lame aku jugak dari UPNM. Pegi teman die cari buku tak jumpa2. Jadinye aku round 1 pwtc tu ha. Awww sakit pinggang nyah. And luckily aku dapat jumpe dengan novelis kesaynagn & peberet aku. Damya Hanna! She was so so cute. tak sombong. Ade Ramlee Awang Murshid, Anis Ayuni & ramai lagi novelis. 



Ramlee Awang Murshid. Ramai gilos2 yang beratur amik sign
   Geram sangat2 tengok buku2 yang ade tu. Nak je rembat semua tapi tangan tak berdaya nak angkut banyak2 haha.

note that "selamat datang zuriatku". Haha
the 2 makcik2
   Esoknye aku pegi join sekali kenduri kawen jiran kosmate aku. Oh! Tema merah putih tu rupe2nye warna bendera negara mereka. Indonesia. Note that sangat2 pelik adat mereka hokeh. Orang boyan. Kadang2 takut jugak aku tengok sebab grand giloss nyah


this makcik was so weird

sedap weh dessert dorang. 
dah macam hari raya 
   Umah member aku kat dato' Keramat. Ala2 kampong u ols. Seronok sangat. Ok lah sudah lah tu. Nak bersiap pegi kelas ganti yang tak berapa nak pegi ni ahaks. Nanti update lain ya.

tq for giving me this & accompany me :)
p/s : Kak Tina! Kunci mulut awak tau hiihi

13 comments:

  1. amboi
    kenduri kawen jiran kosmte pom bole join..hhahaa
    untglh

    ReplyDelete
  2. wah!. bestnya dapat jumpa damya hanna!!!.

    Lia selalu pegi kenduri orang boyan, almaklumlah Lia pun orang boyan tapikan tak pernah lagi nampak orang naik kereta tu dengan orang pakai macam tu.

    ReplyDelete
  3. woooo bestnya dia g sana ehh.. tp xkan beli dara je kot?

    ReplyDelete
  4. rugi betul x dpt pegi PWTC aritu..

    ReplyDelete
  5. wahhh tu MK eh.best kan g pesta buku.akk xsempat nk g,asek x sempat je.murah x novel jiha?

    ReplyDelete
  6. sakan ni ea..syiok la jumpa akk hbt tu..hihi.

    ReplyDelete
  7. perghhh peliks bebenor wedding diorg. UNIK :D

    ReplyDelete
  8. bestnyee dapat pegi pesta buku kat pwtc tuu...teringin nk pegi..tp memandangkan ramai umat manusia kat sana..terus cancel huuu T_T

    ReplyDelete
  9. syoknya dapat jumpa kak tina comot. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. awak suka kalau keluar tak ajak saya.
    saya rasa macam bengang je dengan awak.saya mcm nak marah awak ni taw.


    haha wth ayat .

    ReplyDelete
  11. wah wah...berjalan ye awak. puas. hehe. eh bestnya jumpa kak tina.saya tak pernah jumpa kawan2 blog lg. teringin sgt nak jumpa. jihah pun!! hehe :))

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi