Saturday, May 26, 2012

REVIEW : Men In Black 3 (Best!)

Assalammualaikum..

    Sempat jugak hari ni aku tengok wayang. Gian sangat nak tengok wayang sebab dah lama gila tak tengok wayang weh. Bz sangat. Well macam biasa lakonan Will Smith tak menghampakan. Bes gilos cite ni. Act aku tak tengok lagi MIB 1 & 2. Tapi bile dah tengok yang 3 ni for sure yang dulu2 bes kan.

    Aku bagi full star cite ni. Nasib baik tak menghampakan kalau tak aku bako panggung hahah. Jom aku cite sinopsis die.

Cite ni pasal Ejen J yang pade muleye tak tau yang Ejen K ni mati mase future tu. Then bile Ejen K tukar balik mase ke masa hadapan barulah Ejen J ni tau yang selama ni orang dah anggap dah pun Ejen K tu dah mati kene bunuh dengan Boris The Animal ni. So bermulalah misi Ejen J ni kembali ke zaman waktu muda2 Ejen K untuk selamat kan Ejen K dari kene bunuh.

boris the animal. Seram tengok die ni. 


aku suka griffin. Comel 
Selamat menonton :)

8 comments:

  1. ohmaiii . yg dulu punye dah best .. kene tengok yg nie pulak nie !

    ReplyDelete
  2. hmmm.. tak tgk lagi ni.. tgh tggu batman je ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. x tgk lg cite ni
    k nanti kita pi tgk =)

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk besh..t kena tgk ni lau smpat.

    ReplyDelete
  5. MMG BEST MUVEE NI..TERBAEEKKK..TP GELI TENGOK BORIS SI BINATANG TU..EIIII

    ReplyDelete
  6. esssh .. takot tengok muka tuhh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi