Saturday, November 3, 2012

INTERNATIONAL FOOD FESTIVAL UPM

Assalammualaikum..

   THIS IS A STICKY POST


We're inviting you to join us to our event. 
2 & 3 NOVEMBER
DEWAN BESAR UPM

Chef Wan will be there on Friday!!

Lots of games & food exhibition will be held. Goodies bag will be provided.

Cooking demonstration by Chef Shahril, Chef Muluk & Dr. Shahrim (one of the juri jemputan for MasterChef season 1 & 2)

COME JOINED US!!

13 comments:

  1. macam best jer but i cant make it laa..kene keja plak during that that..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Errrr. Jauh lah UPM n perlis ni.

    Enjoy your festival :)

    ReplyDelete
  3. omg !! untungnya siapa yang dapat join !!! :)

    ReplyDelete
  4. mak aihhh . kemain "dekat" nyaa .. hehe

    ReplyDelete
  5. amboi ...bestnya .. hehe.. aritu kat UiTM Dungun ..saya makan banyak2 punya :D

    ReplyDelete
  6. mcm best je event ni...international tu..hehehe

    p/s: saya tag utk GA ni..kalau ada time, join la k..tq
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

    ReplyDelete
  7. chef wan pun ada...syiokkkk laa :)

    ReplyDelete
  8. dik, akak nk g, tp lupa lak akak kena blik kg sbtu tu.. :(

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi