Friday, November 23, 2012

Kekejaman di Gaza. Allahuakbar

Assalammualaikum..

    Makin lama makin tak sanggup aku tengok kekejaman yang berlaku kat Gaza. Tengok baby,orang2 yang terkorban kat sana rasa macam nak nangis je. Nak2 lagi bila aku rasa dunia makin tak selamat. Rasa waktu 'itu' semakin dekat je. Subhanallah.





















Korang boleh tengok post lagi pasal ni kat blog Fatin Liyana

Apa yang boleh kita buat berdoa & tolong mana yang mampu. Bagi yang dikurniakan rezeki yang melimpah ruah tu, why not sedekah kan sebahagian kepada mereka. Lebih berharga. Kat bawah aku share 1 doa. Semoga Allah berikan kita semua perlindungan dunia akhirat. Termasuk saudara Islam kita di sana. Amin



"Allah Maha Besar Maha Kaya, kun fayakun. Semoga dimusnahkan lakhnatullah Israel"

7 comments:

  1. Bangsa Yahudi Laknat ni sebenarnya takut akan kemunculan imam mahadi..sebab tu mereka sedaya upaya membunuh anak2 kecil dan juga wanita di Palestin...

    ReplyDelete
  2. men war but the children suffer in silence..very heart breaking :(
    ya Allah, jagalah saudara saudara kami di palestin dan berikan mereka perlindungan di tanah palestin..amin.

    ReplyDelete
  3. selagi amarika jadi balaci yahudi ni

    masalah ni tak kan hilang -_-

    mereka akan cari jalan nak hapuskan org palestine ni

    ReplyDelete
  4. Ya Allah sebenarnya aku bingung mau berdoa seperti apa, kalau aku berdoa untuk menghentikan perang israel ini dan mendamaikan palestina, Katanya akan kiamat. Aku cukup berdoa "Ya Allah apa yang kau berikan adalah yang terbaik buat hamba2 MU Ya Allah, amin"

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi