Wednesday, November 21, 2012

BEST : Cinta Halal TV3

Assalammualaikum..

    Korang dah tengok cite ni time Maal Hijrah ari tu? Aku suka sangat2. Sebab bagi aku jalan cerita dia sangat menarik & simple. Memang best sangat cerita dia. Tambah2 lagi si fathia pandai hidupkan watak dia. Memang natural & sempoi habis la. Thumbs up. Jom layan bagi sape2 yang terlepas tu



      Sape pengarah cite ni ye. Buat lagi citer2 macam ni baru best nak tengok. Btw si fathia ni sekali imbas tengok bila pakai tudung macam Maria Elena kan. Sebijik.

11 comments:

  1. saya suka dengan fathia tu..muka dia manis dan lembut sangat... lebih2 lagibila watak dia bertudung.. so sweet

    ReplyDelete
  2. yeah! tgh download. hehe thanks. :P

    ReplyDelete
  3. tgk! best sangat! hehe.. parent sy pun tgk n gelak2 bila tengok 'kerenah' fathia dalam citer ni.. heheh

    ReplyDelete
  4. cinta halal?? tak tengok..alaaa . nak tengok kat tonton.my ada tak eh ???

    ReplyDelete
  5. Ap tjuk lgu yg ad dlm cter ni ye? Nk tau pls

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi