Saturday, November 10, 2012

Anugerah Skrin 2012 - Positif @ Negatif


Assalammualaikum..

    Hai. Da tengok ASK 2012? Aku rasa ramai gila yang akan rasa apa yang aku rasa kan? Malas nak panjang cerita straight to the point. Aku rasa ASK 2102 ni :

  • boring gila kecuali part Rita Rudaini & Adi Putra
  • hambar
  • no motif
  • tak menarik
   Aku cuba nak katakan yang positif tapi entah lah tercari jugak tang mana positifnya.Maaf lah. Bukan tak menyokong tapi rasa macam kecewa je. Jom kita tengok apa kata penonton kat twitter pasal ASK 2012


    Tapi boleh dikatakan aku puji lah bahagian yang menyanyi tu sebab best. Tang tu jelah bagi aku best tapi bila masuk je part belakon tu aku dah brrrrr. Maaf. Aku bukan peminat neelofa jadi aku tak suka dia jadi hos. Bak kata abah "bape butir je si lopa ni cakap. Kaku je". Abah sokong aku haha. Maaf bagi peminat lofa. Ape pun jom layan gambar

zamarul & linda

nabila huda
nora danish
sam & yana

adi putra


izara
Credit gambar kat page tonton. Sila kesana untuk tengok lagi banyak gambar. Ape pun tahniah krew tv3 nak cari kelainan

p/s : lebih prefer penyampaian yang formal kot

25 comments:

  1. ye la. rasa macam agak boring plak. kan?

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. semalam tgk sekejap je..pastu mls nak layan..ingt ASK ala2 sketsa ni best..budak tadika punya sketsa lg best..x profesional langsung buat anugerah..

    ReplyDelete
  3. overall sangatlah bosan !! tak tahu nak kata bosan mcm mana tapi boleh buat tidur lah. penat je excited nk tengok.

    ReplyDelete
  4. adi putra nmpk charming...tu la ada bright side jgk la kn??

    ReplyDelete
  5. No comment. Bagi Mieya 50-50 je. huhu

    ReplyDelete
  6. saya setuju sangat2 bosan.. kecuali part menyanyi dan juga part zizan..

    ReplyDelete
  7. tak tengok pun .. :p tp ramai yg kata TAK BEST .part lakonan tu cam buang masa n mood org je

    ReplyDelete
  8. hehe nama pemenang tenggelam dek kontroversi ask yg tk best tu kann

    ReplyDelete
  9. @boni kacak

    pasrt yg ade pelawak tu kira ok lah jugak

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi