Wednesday, November 7, 2012

REVIEW : IFF UPM 2012 (DAY 2)

Assalammualaikum..

    Hai. Demam2 aku pun gagah jugak aku nak update blog kan. Ok aku nak sambung last entry pasal IFF UPM 2012. Ni untuk day 2 pulak. Bagi sapa2 yang tak baca lagi Day 1 boleh baca kat sini.

     Pagi sabtu tu aku memang dah well arrange tapi biasalah dah rancang lain pulak jadi. Barang2 cooking demo semua kat kitchen tapi kitchen kunci. How??? Aku terpaksa call staff untuk bukak kitchen. Memang salah aku la sebab tak remind ajk aku untuk inform staff kitchen. Kelam kabut. Cooking demo pukul 10 tapi delay sikit dalam pukul 1015. Nasib baik chef tu ok je.

ajk aku yang tengah pening kepala pikir masalah



chef muluk from maggi

 Dia demo 3 masakan. Beliau ni dari Maggi. Banyak sangat goodies bag beliau bawak. Berebut2 orang nak dapat kan. Kalau nak resepi nanti next entry aku bagi ok. 


1- kerabu maggi
2- chicken black pepper
3- nasi beriyani hydbrid




my really great ajks

Bila dah habis keja2 aku rasa nak menangis sebab tak sangka dah berjalan event ni. 




aku lepas event selesai. Serabai gila


with masterchef abg k

Ok lah sampai sini je. Thanks luangkan masa korang jenguk entry aku. Tahun depan in sha Allah akan ada lagi. Cuma batch aku takkan incharge da. Bagi laluan kat junior pulak. Bye!


8 comments:

  1. geram betul dgn pipi chef tu...haha!


    kalau dapat di cubit2 kompom menjerit...haha!

    ReplyDelete
  2. nasib baik chef tu tak mengamuk..hahaha

    ReplyDelete
  3. meriah btl..


    yunk, get well soon k.. mkn tu pantang..

    ReplyDelete
  4. memang meriah... tp kalau incharge tahun depan mesti meriah lagi kan..

    ReplyDelete
  5. kan best semua ilmu boleh diturunkan kat namee. hehe. teringin sangat nak terror masak. sobs. hehe. jihah share banyak2 recipe ok kat sini ! hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi