Monday, November 5, 2012

REVIEW : IFF UPM 2012 (DAY 1)

Assalammualaikum..

    Pertama sekali aku nak ucapkan syukur syukur syukur alhamdulillah kepada Allah swt. Alhamdulillah syukur event yang fakulti aku & UPM anjurkan telah berjaya dijalankan dengan jayanya. Even terlalu banyak dugaan & ujian yang terpaksa kitorang faced. Dari sem lepas sampai lah ke hari semalam.

     We have been planned this event from last sem i
think from month of february or january. After being torture & scolding by a lot of person, at last finally we did it. Come lets refresh your eyes with those great picture. Here we go



chef wan! Yey
   Time ni aku tengah kelam kabut nak sediakan makanan, nak amik makanan dari kompleks. Plating semua.




the chinese girl was awesome. both are our mc

our banner created by Creative design department. 

Belah petang aku arrange bahagian cooking demo. By Dr Shahrim & Chef shahril

   

be Dr shahrim's assistant. Unexpected nyah




    Chef Shahril ni demo Salmon Puff. Tiptop. Sangat sedap resepi dia tu sampai ada foreigner datang nak beli salmon. Aww



Ada banyak lagi gambar tapi aku tak uplod banyak. Kang bengkak mata nak tengok. Ok lah. Nanti aku continue dengan day 2 ok sayang. Btw aku memang tak de kesempatan nk bergambar dengan chef wan sebab beliau sangat2 bz & nak rushing. Lagi 1 aku sibuk menguruskan makanan untuk ajk aku. Bye

p/s : aku kena chicken pox. Tak dapat nak join kosmate pegi sabah :(

19 comments:

  1. chef wan??? mintak sign tak?? ehhehe

    ReplyDelete
  2. ala ciannya kena chicken pox ya...tak pa ada peluang nanti boleh join pulak...

    P/s: tak bergambar dgn chef wan ke?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. eh ader cheff wan lah.mesti gempak kan..best nihh...:)
    saya singgah follow awk tau..

    ReplyDelete
  7. omg. dapat jumpa chef wan ! gila best ! weehoooo. gulp. cuma sayang xdpt bergambar. takpe, next time ! hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi