Wednesday, December 1, 2010

recover

assalammualaikum...
rindunye kat blog ni lame da x update..+ malasa nk on9 la kat uma yela komitmen banyak terluang abes kat tv...haha..baru je recover dari demam yang agakla panas nye nie ha..berpunce dari family day lagi then makin teruk setelah pg ke MAHA yg agakla serabot itu..huhu...
 plus,sory azim coz x balas + x jawab fon for these 3 days coz not in mood..almaklumla orang demam angin x
bape nak elok sket..huhu
oh yep..agakla gumbire sebab kawan lelame dedolu contact balek..aiyak..skandel jugak la kot..hua3...
beliau ikwan...penah menjadi sahabat baek dikale dulu zaman darjah 5 6 dulu..yela sape x suke dapat bercontact semule dengan kengkawan lame kan bertaun2 lost..lastly fb jugek yg temukan.acece...
btw,baru2 nie baru tergerak ati nk mcg dengan beliau,yela menghilang da lame..nk kate merajuk ngan aku aku ase x de wat salah pape pun then last2 decide aku dulu yg tanye dy mane menghilang...
oke..but later baru tau..beliau dalam kesedihan..result exam teruk..hurm..pity on him..nvm its oke...
just giving him ime for himself..
orite gtg..de bau busuk x??
act aku x mandi ag nie yela semangat nk update ni ha..huhu
okela to be continue...
tata..

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi