Monday, December 13, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

hai..hai...*gedik jap..
assalammualaikum...
tengah2 daku berblog walking terjumpe 1 blog nie..
ni belog die..cik siti manis
die organize 1 contest..
mcm menarik..sebab daku nak juin contest ni yelah..
simple je nak juin..x de la complicated mane..lagi 1 saje nk tambah hobi..
okeh2...x yah nk panjang2 lebar madah..
jum join...


yg kat atas tu banner die..
yg nie gamba utk contest tu..

-
-

ni la die..
1. mula berkawan sejak bila?
we ol act ade 10 owg sume nye tp yg kat dlm gamba nie cume ade 8 je..
lagi 2 ilang..
kami berkawan sejak masuk sekolah ni same2...sejak taun 2007
kebetulan kami clasmate then terus rapat..kamcing...close..segale bagaila..

2. kenapa anda rase dia/mereka BFF anda ?
kenape?
sebab kami da macam adek beradek da pon...bile 1 ade probs konpem sume akan datang same2 setelkan probs tu sampaila setel..duduk ramai2 mcm ala2 nk meeting gitu
kami menangis same2..suke2 same2..pg mane2 kami akan berpasangan..waw romantis..hakhak..
then bile tyme bufday,kami akan tuka2 hadiah..
ape2 pun yg kami buat sentiase same2..tapi even skang masing2 da bawak haluan masing2 so susala nak together2 macam dedolu kan..hukhuk..*sedey jap..huhu
tapi pape pun kami tetap berhubung lagi sampai sekarang...*fb kan ader..ngeee..
dan x kan nye terpisah
hoping that our frenship will everlasting forever..insyaAllah..rindu sangat kalian <3

p/s : meh la join same

2 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi