Wednesday, December 15, 2010

perempuan gaduh dalam FB rebut BF

kowang mesti teragak2 nak tau ape cite disebalik tajuk entry daku ni kan..ha mehla.. daku nak share dengan kalian....act kesah nie kesah betul tau..x reka2..kesah kawan adek daku ni..dowang gado2 sebabnye x bf dy baek2 dengan bf dy..waw..HOT juge bf dy nie ye..td daku terbace la status awek tu kat fb..aww...garangnye die..huhu..pade pendapat daku la kan..sis ni baru je form 4..opss ala baru nak grow up nak bg sesuai dengan environment ni..x lepaih spm lagi..* ckap kat org pulak yek..oke2..x nak ngarut2 da..hahaha


aww..ganas!

semalam daku sempat curik2 bace komen2 depa..oww sungguh menakutkan..u ol bayangkan si sis panda* perampas itu  sorang2 je fight utk defend diri die dari dimaki hamun oleh x silap daku 5 org budak2 kecik nie..sangat sulit komen2 depa..siap ade perkataan tut tat tit lagi..tapi kan yg daku agak terkezot nye bile sis panda ni bolela cantek orgnye tapi mulut beliau fuhhhh..! gila! 18 SXX..hem..yg laen pun berkatelah sedemikian

" g mamposla ko popuan bitcth,bdoh x seda diri nak rampas bf org"
"ko pena rase **** die? mesti ko da x suci lagikan"
"u ol ni mmg dengkikan i la ye..wat so ever"
"pompuan x gune,murahan!"

hai2..begitulah sedikit sebanyak petikan komen2 yg agak sulit dalam status tu..hoho..maafla daku x dapat cari komen tu nak share ngan korang sume..tapi klu korang bace lagi hot kan..yela budak kecik..da gado2 besa mcm nie..kite ade x dulu2?? *guessing..
mereka tu fren adik daku..yg daku geram ni adik daku ni sebok2 nak like2 pule komen2 nie..haih...cepuk nnt baru tau..skang mereka tengah berperang tu..tapi si BF ni diam aje..agaknye suke kot diri die menjadi rebutan hanget gadis2 ituh..ngess~~ 

oklah..itu je yg daku nk share..

p/s : x elokla nk gado2 ni lagi2 sebab kan BF sesame jantina plak tu..janganlah,rendah maruah tu nanti..pade kalian diluar sane yg sedang atau bakal bercinte tu hati2 la ye..mulut org mmg x dpt nak tutop,tapi jgnla dibalas,bia ALLAH saje yg balas...klu da busuk tu busuk juge...marilah kite berdamai2 & eratkan hubungan sesame muslim...

camni la...
bye sume...

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi