Sunday, December 19, 2010

cardigan

assalammualaikum..

    selamat pagi..pagi ni terase nak cite tentang cardigan pulak..im sure u ol konprem tao sangat ape cardigan tu..*girl lah kan especially...skang ni da cm2 jenis cardigan da yg ade..cun2 maa...jom cuci mate jap..


this 1 look much simple but nice rite...
tapi agak pendek la...


my most feveret cardigan..
yg ni daku ase much more comfortable la kot*bagi dakula...
sebab labuh pun labuh then kaen dy pon bes jugak tapi depends la pade jenis jugak kan..
daku ade 1 ni wane krim senang nak match dengan tudung kaler ape pun...
semalam daku pg pasar malam tengok ade 1 sis ni pakai cardigan ni..
wow!
gojes!!


yg nie labuh sampai ke punggung..
then ade button *bg yg suke buttonkan..shaping of kos..(^^,)


yg ni pulak pattern yg jarang...
mostly teen suke pakai yg ni kan..
teringat mase zaman matrik,mmg majoriti prefer pakai cardigan ni...
wow hot! ngeess


???
yg nie penah jumpe?
act sume cardigan yg daku display ni daku google je..x de collection nk tunjukkan..hikhik
x pe x?

bg laki pun ade jugak..tapi jarang kan tengok laki2 pakai..hurm klu ade pun ciput je..
yg pakai tu konpem hot..ngee ahaks..
next entry daku post tentang laen pule ye.. tata <3

note : sape yg sukee bangat ngan cardigan tu + in love with 0n9 shopping bole la tengok2 kat cini + klu
nak tengok care nak pakai cardigan bermcm2 style bole tengok SINI juge..meletop!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi